Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2010, 10:38 PM   #188 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Alıntı:
maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır canım çıkamadım ama çıkmaya yaklaştım önce iki elimi hissedememeye sonra da vücudumu hissedememeye başladım. Kalbim hızlanmaya başladı. Bende yeterli diyerekten bıraktım artık
Ooo bence de yeterli Süpermiş ya, karıncalanma, hissedememe de olduysa çok yaklaşmışsın Yalnız koskoca mum bitti kaç gündür Kalp hızlanınca bir şey düşünmemek gerek değil mi, oleyy işte çıkıyorum filan dememek lazımmış, zaten konsantre olunca bilincin de gidiyor evet biraz saçma bir soru oldu
Selenas, ben gözümü kırptığım zaman konsantrasyonum bozuluyor, o yüzden bu yöntemi birkaç kereden sonra yapamıyorum gözlerimi sürekli açık tutmak zorunda hissettiğim için. Bir de yatar vaziyette gözün kapalıyken ters düşünme yöntemi uygulamak etkiliymiş sanırım, internette ne kadar astral seyahatle ilgili yazı,e-book,öneri varsa indirdim okudum Sen ikisini de bir dene, hangisi daha kolay gelecekse onu yap bence. Bir de okuduklarımın arasında sen istemedikçe zaten korktuğun şeyin sana yaklaşamadığı, onu uzaklaştırabildiğin yazıyordu. Ben de örümceklerden çok çok korkuyorum ama astrale bir çıksam örümcek korkumu da yenerim
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla