Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2010, 11:20 PM   #16 (permalink)
salvameaa
Teğmen
 
salvameaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 142
Tesekkür: 214
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
salvameaa will become famous soon enoughsalvameaa will become famous soon enough
Standart Cevap: Bir Kadının Hikayesi

Alıntı:
Nesira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir ilkokul öğretmeni vakası daha.. Düşünüyorum daha evvel onlarca kez düşündüğüm gibi, ilkokul hayatının gerçekten çok önemi var, insanın şekillenmesinde.. Benzer durumlar ben de yaşadım.

Hiç ders çalışmadıkları, sınavlardan düşük not aldıkları hâlde karnelerini 5'le dolduran öğretmenim; benim gibi bir çocuğun matematiğine 4 vermişti, neden biliyor musunuz ? Öğretmediği birşeyi sorduğunda cevap veremedim için..

Sonrasında, ortaokul, lise ve üniversite hayatımda matematiğim hep 100 oldu, ama ben o olayı hiç unutmadım. Küme hâlinde birbirlerine kağıt atan arkadaş topluluğunun içinde bulunduğum için, "öğretmenim ben yapmadım onların yaptıklarını" desem de, elime yediğim bir sopa..

Öğretmenin yok yere "şişirdiği" kendini bilmez öğrencilerin bana besledikleri hasetçi bir kin.. Beslenme derslerinde mandalinasını özenle soyduğum, aylarca hasret kaldığım canım babamın yurt dışından getirdiği herşeyden hediye ettiğim öğretmenim, orta birinci sınıfta, kendisini üçüncü kez ziyarete gittiğimde çıkmadı bile sınıftan..

Ben şimdi bunları düşünmüyorum, çünkü o zamanlar yeterince düşünüp dert edinmişim. Varsa hakkım, helâl olsun; ben Rabb'ime sığınıyorum.. Ben hayırlı ve mutlu bir hayatı seçiyorum ve O'ndan istiyorum..
Keşke sizin gibi affedebilsem,affedememek hala onu suçlamak çok yorucu,

aklıma geldikçe ondan nefret ediyorum nefret ettikçe kendimi daha kötü

hissediyorum.Onunla hesabımı kapatıp "geçmiş" demek istiyorum ama

olmuyor.
__________________
Yeni bir hayat için gereken,yeni bir akıldır.
salvameaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla