Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2010, 01:46 AM   #19 (permalink)
Nesira
 
Nesira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 0
Tesekkür: 284
143 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Nesira will become famous soon enoughNesira will become famous soon enough
Standart Cevap: Bir Kadının Hikayesi

Bir problemin çözülebilmesi için önce çözüm yollarını öğretmesi gerekirdi. Ben çalışkan bir öğrenciydim, eğer öğretmiş olsaydı hatırlardım.. Kaldı ki, karne notuma 4 vermesine sebep olan o soruyu sözlüde sormuştu, yazılı imtihanda değil.. Ben yazılı imtihanlardan hep 5 alırdım.. Kâğıtları toplama görevim vardı bu yüzden; öğretmenin başında beklerdim. Karnesine 5 verdiği öğrencilerin sınav kâğıtlarını ve öğretmenin kâğıda yazdığı düşük notları bugün gibi hatırlarım.. Aaa nedense o notlar karneye 5 olarak geçiyordu Murat Bey..

Tahsil hayatımdaki matematik başarımda ilkokul öğretmenimin hiçbir katkısı olmadığına garanti veririm.. Eğer katkısı olmuş olsaydı olimpiyatlara bile girebilirdim çünki..

Sevgili salvemea, biliyorum yapmaya çalıştığın şeye karşı bilincinin ve bilinçaltının nasıl bir direnç gösterdiğini.. Fakat öğretmenin sana yaptıklarını hatırlamıyordur bile.. Çünkü sana yaptıkları, onun her çocuğa yapabileceği kadar normal onun gözünde.. Senin bir dezavantajın yoktu yani.. Seni "sen" olduğun için üzmedi, kendi bencilliğinden ötürü üzdü. Affetmeyeceksen bile kendi üzerine alınma yaşadıklarını.. Bunu tüm içtenliğimle söylüyorum.
__________________
"Kim Allah için korunanlardan olursa, Allah ona beklemediği yerden rızık verir. Kim Allah’a güvenirse O, ona yeter. Şüphesiz Allah, emrini yerine getirendir. Allah her şey için bir ölçü koymuştur."
Talak Suresi/3. Ayet
Nesira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla