Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
İlgini çeken yolun doğru yol olmasına sevindim öncelikle. Henüz belirli bir farkındalığa ulaşmak için bazı yollardan geçmesi gereken kişilere ütopik geliyor bu durum, yani geçmişi değiştirmek, etkileri değiştirmek, olaylara yön vermek. Bu konuda seni araştırmaya davet ediyorum, Gecikmiş Seçim Deneyi/ kuantum deneyi bu. Bilim adamları üşenmemiş deney yapmışlar geçmiş değiştirilebilir mi diye. Seçimlerin değişiyor, geçmişte de olmuş olsa neyi seçiyorsan o oluyor. Zaten biz istesek de istemesek de her an seçimler yapıyoruz. Her seçiş bir vazgeçiş diyorlar ya hayatında neden vazgeçmek istiyorsan tam tersini seçmen gerekiyor aslında. Vazgeçtiğine değil, seçtiğine odaklanman gerekiyor. Odak noktan neyse o büyüyor çünkü. Şimdi sana konuyla hiç ilgisi olmayan bir örnek veriyim, sen kendi konuna bağla :) Bir arkadaşım bir zamanda parayla ilgili bir çalışma yaptığını söyledi bana, bilinçaltı çalışması. Çalışmayı yaparken burnuma çok kötü kokular geliyor neden olabilir dedi, bilmem kendine sor dedim, gerçekten bir fikrim yoktu ve o aralar parayla ilgili birşey duymaya tahammülüm de yoktu sıkıntım vardı çünkü. Ben çok inanırım aynalamaya, birisi bana bir konuyla ilgili danışmaya geliyorsa mutlaka bakarım bana ne anlatmaya çalışıyor, kendimde neyi farketmem gerekiyor diye. Şu an çok kişinin okumadığını varsayarak yazıyorum O gece durumdan mütevellit oturup çalışma yapmaya başladım kendime. Bu para neden kötü kokuya sebep olabilir? Çok zengin olanlara 'aman onun bir parası var, nar taneleri gibi, limon çekirdeği gibi' gibi yakıştırmalar yapmıyoruz ondan. Ne diyoruz çok zengin olanlara 'nok gibi parası var' diyoruz. parayı bağdaştırdığımız şey bir kere ne? neden kötü kokuyormuş o gece anladım ardından derin meditasyon esnasında gözüme bir imge geldi. 15-16 yaşlarındayım. sabah okula gidiyorum, okuldan çıkıyorum işe gidiyorum. bir tek pazarım var o gün de ayrı bir işte bir cafede çalışıyorum okuyabilmek için. adını dahi hatırlamadığım bir arkadaşım devamlı benden borç istiyor, veriyorum ödemiyor. sanki ben çok zenginim. meğer herkese borç yapmış dağ gibi. ardından bir işlere bulaşmış çok para kazanmış bir pazar günü ben cafedeyken geldi kolunda altın künye, üst baş yepyeni, kolunda da sevgilisi. çağırdı beni, benden borç aldığı parayı yüzüme attı. hepiniz arkamdan konuşuyormuşsunuz, al herkesin parasını dağıtıyorum bu da senin dedi. ben o kadar kızdım ki anlatamam, parayı aldım ve yırttım. imge bu kadar, ardından bunun boş yere gelmediğini anladım gözüme, işte burada gecikmiş seçim deneyini soktum devreye. tekrar başa sardım filmi, arkadaşımın o parayı bana pembe bir zarf içinde verdiğini, çok teşekkür ettiğini ve benimde gülerek sevinçle o parayı aldığımı imgeledim 3 kere. 1 hafta boyunca tekrar ettim bu çalışmayı, inanır mısın bilmem o 1 hafta ardından borçlarımın yarısını ödemiştim. asla gelmez dediğim yerlerden para geldi, bu çekim yasası dediğimiz şey değil, inanmıyorum. bu seçim yasasıydı. çok uzun yazdım yine. internetten araştırmayı dene, gecikmiş seçim deneyini. bakalım sen neler çözeceksin? |
Bana nok gibi dedin ya ,gözümün önüne eski sürekli ellenmiş bi dolu eski para ve o marsık masrık kokusu geldi böğğğğ
Ben her zman ruhani konulara,dine,içimde bir enerji olduğuna çok inanan bir ioldum.Belki bu yüzden başka bir yol aramadım,ne zaman zor duruma düşsem kendimi içime kapadım.Ama bu seferki yaşadıklarım çok fazla geldi tek başıma aşamadığımı anlayınca araştırmalarım beni buraya çekti.iyiki...
Geçmşi değiştirmek konusu kuantum ile ilgili o halde.Bugün arkadaşımı beklerken yakında bir kitapçı vardı orda oyalanyım dedim ve Kuantum Yaşam Mucizesi ( Natalie Reid ) diye bir kitap ilgimi çekti aldım.Verdiğin örneği kendim uygulamaya çalışacağım,ne kadar içtenlikle inanır ve başarabilirim bilmiyorum.Ama deneyimlerimi seninle zevkle paylaşmak isterim.Bu konuda bana rehberlik edersen çok sevinirim.
Hergün enerjimi toplamaya çalışarak düzelmesini istediğim geçmiş olayların sonuçlarını imgeleyeceğim.
Bir çok konuyu okudum burada ama bilgi kirliliği oldu sanırım durumuma en etkili olacak yönetemi seçemediğim içim.Matrix ,meditasyon,meleklerini çağır,astral...... Kuantum en doğru olan bana gösterdiğin gözle çok ama çok teşekkürler redflowers...