Alıntı:
darkdays Nickli Üyeden Alıntı
.'' Çocuğunun gece yarısı dışarıda ne yaptığını sormayan babaların işlenen cinayetlerden sonra medyada salya sümük ağlamaları sırasında “aklın neredeydi be adam” demek geliyor içimizden''
güzel bir yazı ama o acılı babayı böyle bir yazıyla yargılayamassınız tabikide ağlayacak bunu medyanın önünde yapmasaydıı bu cinayett kapanıp gidecekti adamn yılmadan acısına rağmenn bu olayın üstüne gitttiği için suan katil zanlısı içerdee..yanlış bi yargı bana göree yazıya hiç gitmemiş..ve insanlara yararlı olacak birşey yaparken bu yazıda yargıladığın o acılı insanın bu yazdıyı okuduğunda diyelm katlanacagı acısınıda düşünülseydi keskee..ayrıca hiçbişeyin bedelidee bukadar acı olamaz... |
Babanın yaşadıklarına yüreğimiz dayanmıyor aslında, Sevgili darkdays, Ancak vurgulamak istediğim, sorumsuzluk yapan tüm anne ve babalar içindir. Bırakın kız çocuğunu erkek çocuğunuzun bile ebeveyn olrak çocuğu bunaltmadan kontrolu akıllıca yapmalı anlamında değerlendirmiştim. Ancak, gariboğlunun savunulacak bir tarafı yok, fakat sokaklarda sayısız gariboğlu ve sayısız talihsiz kızlarla dolu. Anne, babalar evladım bu saatte it uğrğusuz olur sokağa çıkmasaydın derken çocuk karşılık veriyor sana be benim hayatımdan ben gencim sen anlamazsın. Al işte genşlik.çok mu iyi oldu sanki. Allah evlatlarımızın, yakınlarımızın acılarını hele böylesine olanını kimseye vermesin.
GÜVENMEK KONTROL ETMEMEYİ GEREKTİRMEZ.
( Askerlerin duvar levhalarından biridir.)