Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2010, 05:57 PM   #22 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Tüm Şövalyelere İthafen!

Mesajı yazdıktan sonra facebook profilimde de paylaşmıştım :) Faydalanan olacaktır mutlaka diye. Bugün mesaj kutumda bir mesaj gördüm Kendisini tanımıyorum ve o da beni tanımıyor. Ama bir yüreğe daha dokunmuşuz.

'arkadaşların profillerinden ve grupların profillerinde dolanırken sana rastladım ve senin profilinde açık olduğu için göz gezdirme isteği duydum bu galiba KADER sebepse kaç zamandır çok anlamsız düşünceler içindeydim ve senin paylaştığın bir yazı benim Göğsümde hafiflik
Gözlerim ıslak
Dudaklarımın köşesi yukarıya
Herkesi kucaklamak istiyorum
Kalbimde bir aydınlık varsa Ve Galiba
BEN kazandım çok teşekkür ederim sizi tanımıyorum ama İYİKİ VARSINIZ MUTLU YARINLAR:) ' demiş.

Bu arada yazıyı da güncellemiş oldum.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla