Yüzbaşı
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: nurhanza devam ediyor olaylar, davranışlar, tepkiler
içim yanıyor, hemde nasıl yanıyor, çocuklarım gittiğinden beri, tüm sevgimi, yanlızlığımı, 2 kedim, 2 civcivim, ve köpeğimle paylaştım, içime su serpiyorlardı, emek veriyordum, ben emek verdikçe onlar daha sevimli, daha canlı oluyorlardı, dün oğlumun doğum günüydü, ona international çiçekçilikten bir kırmızı karanfil gönderdim, içine benim için anlamı çok olan bir yazı iliştirdim,
" vaktiyle 7 tepeli şehirden, 7 karanfilin biri balıkesire gider, artık dünyanın en güzel canları orada yetişir, annenin yüreğindeki bu karanfil sana hediyem olsun yavrucuğum"
size feda olsun canım yüreğim,
ve kızımla görüştüm ah öss, ah karneler, ah hasretlik, tüm mahallenin karne alan çocuklarını sevindirmeye çalıştım, civcivlerimi dükkanın önünde yaptığımız kümese koydum arada saldım onları, çocuklar ve gören herkes hayranlıkla bakıyordu, köpeğim sultanla aynı tastan yemek bile yiyorlardı, harika bir gündü, kadınlarla toplantı yaptık, erdal demirkıran için panele tam destek sözü aldık, kitap satışı için herkes kolu bacağı sıvayacak, gece saat 2 de kızımla telefonda görüştük bana söylediği sözcükleri anlatmaya cümleler yetmez, oldukça uzun bir süredir kızımın ağzından o cümleleri duymayı bekliyordum, karnesini aldıktan sonra artık lisede bitti, okulun bahçesinde oturmuş yerde gezen karıncaları izlemeye başlamış, aynı anda aynı hareketleri yapan karıncaları gördüğünde paganinin bir eserini duyunca karnında kelebeklerin uçuştuğunu hissetmiş, ve beni aradı akşam üzeri, epey konuştuk, öyle çok duygulandım ki, gece tekrar aradı saat epey geçti, bana benim kızım olmaktan dolayı ne kadar mutlu olduğunu karnımda olmaktan bu hayatı bu gözlerle görmekten dolayı bana nasıl teşekkür etti, allahım duygular duygular, hayat bu işte dedim, gece konuştuktan sonra onların kılına zarar gelmesin diye dualar ettim, sınavı kendisi için en hayırlı şekilde sonuçlandırması için, ve yanlarında olup onları koruyamasamda, kmlerce uzaktan elimden gelen herşeyi yapacağımı, canımı ve değer verdiğim herşeyi feda edeceğimi tekrarlayıp durdum, sabah işe geldim ve gece bir k 9 köpeğinin gelip kümesi ve civcivlerimi parçaladığını gördüm onları gömdüm, hala ağlamadan, ne zamandır büyük bir sevgi ile baktığım bu civcivleri çocuklarımın adına kurban verdiğimi tekrarlayıp onları kaybettim ama çocuklarım hala sağ ve selamette diyorum ama içim yanıyoor işte sabır yüreğim sabır
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |