Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2010, 08:59 PM   #47 (permalink)
yüsra
Üsteğmen

Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura aboutyüsra has a spectacular aura about
Standart Cevap: Kuantum ve Kur'an (R.Şanal)

Alıntı:
salvadore_xp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gerçekten islami anlayışla kuantum düşünce anlayışı örtüştürebilmenin mümkünatı var mı? Yok..
Reenkarnasyona inanan R. Şanal, bu kitabıyla islamiyetinin kuantum ile alakasız olduğunu ispatlamış meğer...

evet var..kuantum isteyin vereyim diyen bir dinin nasıl olduğunu anlatıyor kuantum veren değil vermenin nasıl olduğun anlatan bir bilim.kur'anda kaç defa atalarınızın dinine değil kur'ana inanın yazıyor bilirmisin.atalarımız bize genetik inançlar bırakıyor olabilir.bunada inanıyorum, deneyimleyerek.
reankasyon konusunda çok fazla bilgim olmadığı için yorum yapamıyacağım.ama bir insanın bir şeyi yanlış biliyor olması onun bir dine ihanet etmesini de gerektirmiyor.reankarnasyon onun yanlışı olabilir yada bir bildiği vardır reankarnosyonu da diniyle bütünleştirmitir. ve inanıyordur bunu yargılamak bize düşmez. biz bizim işimize yarayan kısmına inanırız. alırız okuruz kabullenir yaşarız yada yaşamayız..
yüsra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla