Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2008, 10:17 PM   #20 (permalink)
ceren18
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough
Standart Ynt: Çekim Yasasını anlayalım!!! doğrular ve yanlışlar... nelerdir???

Alıntı:
kelebeg Nickli Üyeden Alıntı
geçen sene bu zamanlarda kendi işimin sahibi idim acaip aşık olmuştum ve işlerim iyi gitmeye başlamıştı. ben de bunu kaybetmemek için ne yapmam gerekirse yapmaya hazır bir sekilde duruyordum. sonra aynı günlerde SECRET i okudum. sonraki 5 ayda da neyim varsa elimde tutmak istediğim elimden uçtu gitti. demek istediğim eğer öyle bodozlama dalınca bir şeylere, ters tepki olabiliyor. mesela ben çok iyi hatırlıyorum. okudukça kitabı, hayatımın iyi yönlerini görüyordum ve otomatikman bir korku yaşıyordum aynı anda kaybederim diye. velhasıl korkularım da beni yanlız bırakmadı. galiba bilinçaltıyla çala kalem oynanmamalı. bu işi uzmanlara bırakmalı
bende bu konuda böyle düsünüyorum bilinçaltıyla çalkakalem oynanamak çok dogru çünkü zamanında okudugum kişisel gelişim kitaplarıyla okadar çok ugrastım ki artık burda hangi yöntemi uygulasam şimdi insanlara nasıl davransam diye düsünmekten hayatımı hep erteliyodum arkadaslarım o anın tadını çıkarırken ben acaba şimdi nasıl davransam diye düsünüyodum ve artık bu durum beni sinir etmeye baslamıstı artık beynimi söküp yerinden çıkarmak istiyodum hayatın tadını çıkarmayı unutmustum ve hala tam olarak bunu altlattım denemez ama lafın özü bilinç altıyla bilinçsizce ugrasmak insanın yasam biçimine kadar degiştiriyo şimdi daha bilinçli ve daha sistemli yapıyorum ve hayatımı bir düzene koymaya basladım denebilir
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla