Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2010, 10:35 AM   #34 (permalink)
sarıpapatyam
Teğmen

Tesekkür: 1,371
61 Mesajinıza toplam 436 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarıpapatyam is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: benim mutluluk sırrım

Alıntı:
bengusu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim mutluluk sırlarımı merak ediyorlar.bende çantamda taşıdığım kocaman dört yapraklı bir yonca gösteriyorum.İşte benim mutluluk sırrım diyorum.4 yapraklı yonca.yoncanın ilk yaprağı pozitif düşünmek.
her zaman pozitif düşünüyorum olurda canım sıkılırsa sözcüklerin ağzımdan pozitif dökülmesine dikkat ediyorum.negatif cümlelere iptal diyorum.bir süre sonra fark ettimki pozitif düşünmekte bir alışkanlık oluyor.Hayatım ben pozitif düşünmeye başladıktan sonra inanılmaz bir değişim içinde tabiki iyi yönde
Dört yapraklı yoncanın ikinci yaprağı bana hep şimdiki anı yaşamamı hatırlatıyor.
Çok eskiden geçmişte yaşadığım olumsuz olayları düşünür veremediğim cevapları vermeye çalışırdım.o zaman yaşadığım negatif enerjiyi bu güne taşırdım.bunun beni yıprattığını yeni olmuş gibi beni üzdüğünü fark ettim.o günden sonra geçmiş geçmişte kaldı.Beni üzen ne kadar kişi varsa hepsini tek tek affettim ve özgürleştim.Dünün güneşiyle bu günün çamaşırı kurumuyor.yarın içinde endişelenmiyorum.bu günü güzel keyifli yaşarsam yarında öyle gececegini düşünüyorum.ve anı doya doya yaşıyorum.
Dört yapraklı yoncanın üçüncü yaprağı ise bana egzersiz yapmamı hatırlatıyor.
Masa başında çalışmam nedeniyle egzersiz yapmam gerektiğini biliyorum.Her sabah mutlaka on dakika hareketlerimi yapıyorum.ve çoğu zaman işe yürüyerek gidiyorum.vücutta bulan kanın dört katı olan serum kas hareketleriyle vücutta dolaşıyor.serum vücudun direncini artırıyor.sağlıklı yaşamamız için egzersiz yapmamız mutlaka gerekiyor.
Dört yapraklı yoncanın dördüncü yaprağı şükretmeyi hatırlatıyor.
Her zaman şükrediyorum.Şükrettikçe inanın şükredeceğimiz olaylar hayatımıza akıyor.ve son olarak ben herkese bana nasıl davranılmasını istiyor ve bekliyorsam öyle davranıyorum ve hep yüzümde kocaman bir gülümsemeyle her kese selam veriyorum.işte benim mutluluk sırrım denendi %100 başarılı siz de deneyin ne kaybedersiniz
Sevgiyle mutlu kalın
teşekkürler

Çaresizseniz çare sizsiniz
sarıpapatyam isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla