Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2008, 02:14 PM   #4 (permalink)
pisimbat
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Ynt: ** gülfuren'in günlüğü **

Alıntı:
gülfuren Nickli Üyeden Alıntı

Günlük açma konusundaki kararsızlığım sonucunda düşündüm ki ; pozitif insanların bulunduğu bir ortamdaki enerjiden yararlanmamak çok büyük bir kayıp olacağından gülfuren'in günlüğü ile bugün aranıza katılmaya karar verdim...

Üç ay önce babamın ani rahatsızlığından ötürü kendimi,eşimi ve çocuğumu unutup, babamı tekrardan hayata bağlamanın çabası içine girdim.. Doktorların yaşarken ölü gözüyle baktıkları ve hastanede bile tutmak istemedikleri babamla yolumuza devam ettik..Babam yoğun bakımdan çıkınca hastanede ve eve geldiğimiz günden itibaren telefonumda kayıtlı olan telkinlerden babama dinletmeye başladım..

Babamın hastalığının haricinde olumsuz düşünceye sahip üvey annem ve ailemin bireylerinden bir kaçı ilede büyük savaşlar vermek zorunda kaldım..Babamın bir an önce ölmesini bekleyen insanlar arasında bütün ümidimle babamın hayata bağlanması için çalışıyorum.. 96

Babam şu anda iki üç kelimede olsa konuşmaya başladı.ve sol kolunu hareket ettirebiliyor..Bunlar benim için çok büyük ilerlemeler..shamanicin tavsiyelerini de babamda uygulamaya başladım..İlgin için teşekkür ediyorum..pisimmata da çok teşekkür ediyorum..

Siteye girdiğim günden beri farkına vardım ki ben bir yerde çok büyük hata yapmışım..Babamı hayata bağlamak isterken kendi hayatımı unuttmuşum...Hepinize teşekkür ediyorumm.Okuduklarımdan sonra rüyadan uyandım ve gerçeklerin farkına vardım..Önce ben iyi olmalıyım ki başkalarına yardımım dokunabilsin..

Bugünden itibaren tekrar telkinleri dinlemeye başlıyorum..Özellikle etrafımdaki negatif insanların çokluğundan dolayı kaynaklanan negatif düşüncelerden uzaklaşmam gerekiyor..

Yeni bir güne ; yeni bir gülfüren'le ve pozitif dostlarla merhaba demek istiyorum..
Sevgiyle kalın..

yaşadıklarının aynısını annem ve ciciannemde yaşadım her ikside felç oldular yatağa bağımlı annem 5 ay ciciannem 3 yıl kadar yaşamlarını sürdürdüler bende elimden geldiği kadar evlatlık görevimi yapmaya çalıştım onları rahat ettirmek için

yaşadıkların zor babanınkilerde öyle ama herşey aşılıyor iana bana önemli olana senin güçlü olman etrafındaki kötü niyetli kişilerim boşver onlar insan deil benim gözümde zaten sen babanla en iyi şekilde ilğileniyorsundur zaten telkinlerinde önemi çok bir arkadaşınmız daha vardı babası felç geçirmişti onada yardımı oldu tatlıcadıydı galiba nicki epeydir yazmıo merak ettim şimdi .

benim yaptığım bişi yok sadece deneyimlerimi bilğilerimi anlattım sana her zamanda anlatırım kolay gelsin allah yardımcınız olsun