Konu
:
Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Tekil Mesaj gösterimi
11-03-2010, 05:29 PM
#
248
(
permalink
)
imported_Angel
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
nerde kalmıştık günlük
farkettim ki kilo konusunda kendime hala sayı olarak hedef koymamışım...aslında rakamlara çok takılan biri değilim ama ilerleyişimi de birşeyle ölçmem gerekiyor..
o yüzden kilo olarak ilk hedefimi koyayım artık diyorum...inşallah bir aksilik olmazsa ilk hedefim 70 kg ye inmek olacak...bunu da tahminen nisanın ilk haftalarında göreceğim nasipse
özellikle çok büyük bir hedef koymadım çünkü ufak ilerlemeleri görmezden gelmeme hiçe saymama neden olmaması için...yoksa tabi ki 70 kg olunca işi bırakmayacağım...70 i görünce de kendime başka bir kilo hedefi yaratacağım....asıl hedefim 57 veya 58 kilo...ancak 70 in üstünde kiloya sahip olduğum şu anda 57-58 demek pek de teşvik edici olmaz...adım adım yaklaşmak istiyorum
ve de gülenyüz gül arkadaşımın anlattığı eft yi yapmaya çalışacağım...bu yöntemi bana açıkladığı için teşekkür ediyorum kendisine
hangi konularda eft yapabileceğimi düşünmeye vakit ayıracağım...
diğer yapmak istediğim şey de çalışacağım dersler için bir program yapmak ve zaman üretmek....6 adet dersim var ancak hepsini yetiştirmem mümkün değil...en azından şimdilik 3 tane derse odaklanacağım...arasından seçeceğim 3 derse göre bir program yapmayı düşünüyorum...
yani anlayacağın...yine düşünmek ve tasarlamak için vakit bulmam ve harcamam gerekiyor...
imported_Angel nickli üyeye özel mesaj gönderin
imported_Angel - Daha fazla Mesajını bul