Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2010, 02:23 PM   #2 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Telkinlerden sonra daha çok kitap okuyan var mı?

Merhaba yaseminist, bu konuyu açman çok iyi oldu çünkü ben de aynısını yaşıyorum, telkinlerden dolayı olabileceğini hiç düşünmemiştim ama artık televizyon da izlemediğime göre, evet, telkinlerden olmalı Benim biraz okuyup yarım bıraktığım çok fazla kitabım vardı, birkaç aydır onların hepsine tekrar başladım ve teker teker bitirdim. Bunlar genellikle kişisel gelişim üzerine kitaplardı. Bundan sonra da hep yeni nesil bilmediği için yakınılan, benim de her seferinde suçluluk duyduğum yakın tarih konusuna odaklandım, şimdi resmen ders kitabı kıvamında bir kitap okuyorum ama o kadar zevkle okuyorum ki anlatamam. Üstelik okulda tarih dersinden her zaman nefret etmişimdir Kendime şaşıra şaşıra okuyorum, harika bir duygu. Doğru dürüst cümle kuramazken anlık kurallı cümleler kurmaya başladım. Eminim ki bunu yaşayan daha çok kişi var, herkes paylaşsın, iyice gaza gelelim
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla