Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı
seni anladım canım aslında çözümü sende biliyosun ve sebebi de belirtmişsin aslında sorun tam da bunu da bilmeliyim şunu da bilmeliyim demen her şeyi bilmek istiyorsun işleri çok abartmışsın ve anı yaşamıyorsun sanırım bunu da bir sebep olarak görmek mümkün her şeyi bilmek zorunda değilsin ve hayat sürprizlerle dolu bırak hepsi hayatına aksın çok yorma kendini benimde boynum sürekli bilgisayarda oturmaktan ve 7 saat ders dinlemekten yazı yazmaktan ağrıyo pilates yapmaya vaktim yok bu aralar ama basit bi boyun egzersizim var ihtiyaç duyduğumda onu yapıyorum o anki hissettiklerine odaklanmayı bırak basit boyun egzersizini yaparken boynundaki kasılmanın rahatladığına ve kendini iyi hissetmeye başladığına odaklan dişlerini sıktığının farkına da varmışsın zaten bunu kontrol edebilirsin bence geçmiş olsun canım şimdiden |
Haklısın wampirella uzun yıllardır iş hayatında olduğumdan bir oturuşda herşeyi kontrol altına almam gerekiyormuşum gibi bir zorunluluk hissediyorum kendimde.Saçma...Burada okumuştum hangi konu başlığı altında hatırlamıyorum ama birşeyi istediğinde kendine o an sor 'olmazsa ne olur diye o an hemen sor kendine ' evet bende soruyorum şimdi gayret ettiğim ve iyi niyetle çabaladığım sürece oluyor.Aama olmazsa ne değişir ,hayatım devam eder,belki hayırlı olan böylesidir diye düşünürüm...Haklısın o kadarda sıkmaya gerek yok
![y789](images/smilies/qqb006.gif)
Çok teşekkür ederim Wapirella m