14-03-2010, 06:13 PM
|
#40 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı: bengusu Nickli Üyeden Alıntı
dişçi koltuğunda ağrı duymamak için sürekli kendime bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum dedim.ve ben hiç acı ağrı duymadan olumsuzluğa kapılmadan o koltuktan kalktım sizde deneyin arkadaşlar sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınız | evt düşüncelerin olumlu olması önemli. bende dişçiden örnek vereyim. dün dolgu için dişçiye gittim öncesinde malum olduğu üzere dişi o zızızızzıııı diye çalışan şeyle temizlemesi gerekti bende o cihazdan küçüklüğümde ddişçileerde geçtiği için hep korktum . bu konuyu öncelerde babama sölemiştim o da bana " ben o cihazdan korkmuyorum hatta gıdıklanıyorum bile " demişti. o sırada babamın bu dediğni anımsadım. bende gıdıklandığımı imgeledim ve gerçektende gülmek geldi içimden. teşekkürler babacım .
__________________ Bütün temiz yüzeyler kendine akan ışığı yansıtır.
İyiliğin karşılığı İyilik, Sevginin cevabı Sevgidir. Sizin gözünüzde En Değerli İnsan, Gözünde En değerli olduğunuz İnsandır.
Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin... |
| |