Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2010, 10:06 PM   #489 (permalink)
the desert
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: yine yeniden merhaba.......

hanı bı şeye başlayıp aklı dıer şeyde kalan sora ona başladığın da keşke şu ışı yapsaydım dıyen tıpler olur ya aynen o durumdayım.içimde gun gectıkçe buyuyen bı sız var..ben ne ders calışabılıorum ne tv ızleyebılıorum nede başka bışi yapabılorum sadece felaketımı kafamda cızıp yoğunlaştırıp bır sınema perdesıne aktarıorum ve seyredıorum kafamda...sora d agozlerıdm ecanlanıo sankı..aa dıorum ben bunu daha onceden yaşadım ..yok ole bı şey ılk defa yaşıoruma slınd aama duşuncelerım cekmış onu mıktanıs gıbı kaçarı göçeri yok ıllakı yaşıycka sın bunu demış bana yaşantım...tecrubelerım.allahımm konuyla alakalaı olmayan ben elınden gelenı yapmış olan ben ve bokunyıcek olan yıne ben..napcma peki?
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla