Sana bakınca kendimin tembel olduğunu bir kere daha gördüm ve kızdım kendime. Altı üstü spor yapıcam boğazıma hakim olucam. Oluyor olmasınada bazen kaçırıyorum:))) ama sporu sadece 1 kere yaptım ve sadece 10 dakika göbek hareketi günde iki kere 15 kereden sandalyeye oturur gibi yapıp ortada havada duruyorum 3 saniyeden başlayıp her seferdinde saniyeleri arttırıyorum ve bacaklarımın karnımın acıdığını hissediyorum bu harekette olmasa bende hiçbirşey gözlemlenemeyecek heralde. Haa göbecik giydiğim pantolondan fırlıyor, birde utanmadan kıyafete suç atıyorum neymiş yıkana yıkana daralmışmış, kendimi kandırıyorum (seni tembel seni yani kendimi)
İyiki varsın arkadaşım, senin şu güzel gelişmelerin olmasa azmin olmasa ben çokdan bırakmıştım rejimi, ama şimdi bende hırslandım zayıflıycam işte vede sımsıkı olucam.
Buraya yazıyorum. Selülitler kaybolacak. Onlar hareketsizlikten, tuzludan susuzluktan ve aşırı yağlı yemeden oluyor şimdi bunlar yok demekki düzelcekkkkk yaşasınnn. Bu arada bugün daha az yememe ramen ara öğün yememe ramen hala acıkmadım miden küçüldü sanırım 4 günde:) Bugün 5.günüm. Haydi bakalım yola devam ediyoruz. Gelişmelerini bekliyorum. Sevgiler güzel kız