gulferuncum ,sıkıntımı paylaştığım için özür dilerim demişsin ,çok büyük bi incelik göstermişsin fakat burası samimiyete ve yardımlaşmaya dayalı bi ortam,birbirimize moral verdikçe ,dertlerimize sıkıntılarımıza ortak olarak, çözüm getirmeye çalışarak daha iyi oluyoruz.başlangıçta telkinlerle ilgili konuşurken,bi süre sonra bi kaç gün siteye girmeyip bişeyler yazmayan üyeleri daha doğrusu arkadaşlarımızı merak eder durumda  buluyoruz kendimizi.canın sıkıldıkça yaz,emin ol iyi gelicek.tabiiki telkinlere de bi an önce başla .kendini daha iyi hissediceksin eminim.
              babanın durumuna gerçekten üzüldüm ama bak hafif hafifte düzelmeye başlamış,hem hayal ablam da enerji göndericek,bak görürsün nası iyi olucak sağlığı.ama biraz da babanın senin ve abinin moralini yüksk görmeye ihtiyacı var,sırf bunu düşünüp iyi olmaya çalışsan bile seni baya motive eder.hemşireymiş bakıcıymış valla kusura bakma hiç kimsenin ekmek parasıyla oynamanın doğru olduğunu düşünmüyorum yanlış anlaşılmasın ama siz bunca maddi ve manevi külfetin altına girmişken,onlar keyiflerini düşünüp rahat rahat hasta adamcağıza aldırmadan ortamın huzurunu kaçırabiliyorlarsa ,şartlarınızı tekrar konuşursunuz ve önceki yaşananların tekrar etmesi durumunda işlerine son vereceğinizi belirtirsiniz,işlerine gelirse devam ederler.profesyonellik diye bişey var,hangi işi yaparsa yapsın insan ,hele sağlık söz konusu olunca iş daha da ciddileşir.bakıcı da bol hemşire de ...güzel düşünmeye çalış,zaten telkinler sana bu konuda yardımcı olucaklar,hem biz de burdayız ,her ne kadar sanal gibi dursakta
.iyi olucak ,kendini koy verme. aa bu arada secret filmi var google filmlerinde ,bi ara bizim siteden de izlenebiliyodu.bak onu izle,uçak kazası geçirmiş bi adamın hayata dönüş hikayesi var kendi ağzından,izle başka bişey demiyorum ...izleyince moralin 10 kat artıcak ,garanti veriyorum 
.zaten izlenmesi gereken de bi film.kendine çok iyi bak çünkü kendimizi kaybettikten sonra başkalarının da bi anlaı kalmıyo dusun.haberlerini bekliyoruz.burdan linki vermem doğru olmayabilir diye secret'ı izleyebileceğin sitenin linkini özel mesaj olarak yolladım mesaj kutuna bakarsan sevinirim