Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
aynı dert bende de var canım...sen sanıyomusun ki diyet listesinden bir harf bile dışarı çıkmadığımı ? sevdiğim şeyler diyete dahil olunca ben de kaçırıyorum...hatta bazen listede olmayanlar da kaçıyor..fakat uzun süredir spor yaptığım için artık istesem de kaçamağın miktarını aşamıyorum..çünkü spor iştahı azaltıyor tatlı isteğini falan önlüyor..eskiden dünya kadarını yesem doymam gibiydim ama artık öyle değil...
kuruüzüm ve benzeri şeyleri listeme daha önce dahil ettiğimde aşırı kaçırmıştım ama şimdi o kadar kaçırmıyorum...sürekli spor yapınca bu istekte azalma etkisi zamanla oluyor...yani 1-2 gün spor yapıp da hemen istekte azalma olmuyor tabi ki.....sen de 3 hafta falan düzenli spor yaparsan ondan sonra istediğini eklersin diyete..hatta sevdiğin şeyleri de....çünkü istesen de fazla kaçıramıyorsun... |
Düzenli spor yapıyım diyorum ama engeller çıkıyor. Dün spor yapıcaktım abimler misafir oldu bize, üstelik kırlıp dökülüyordu vücudum yorgunluktan ama tabi anneme yardım etmek gerek diyerek habire dağılan ortalığı topladım eğil kalk eğil kalk oda bir spor olmuştur heralde dimi?
Bu akşamda erkek arkadaşımla buluşcam inşallah dönüşte gücüm kalırda yaparım, çünkü dışarı çıkınca gücüm kalmıyor nedense, ama sürekli oturuyorum ben anlamadım bundan. Spora alıştırmak gerek kesin hemde vakit kayetmeden, çünkü spor yapınca insanın vücudu oturduğu yerdeyken bile çok iyi çalışıyormuş, kilo kaybediyormuş çünkü vücudunuz kas oranı artınca metabolizman hızlanıyormuş ve ne kadar yersen ye zayıf ve sıkı kalıyormuşsun. Sen bunu başarırsın bende sana bakarak senin azmini görerek başarırım.