Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2008, 02:35 PM   #45 (permalink)
teoman_
Yüzbaşı

teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Ynt: REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN)

eyvah pamuk'u da kaybettik wave

lostu izledikten sonra o sihirli rakamları bende oynadım sayısalda. tutmuş olsaydı şu an bu satırları yazan ben olmazdım. üstelik hayatını değiştirmeye çalışan birisi de olmazdım çünkü hayatım çoktan değişmiş olurdu...

Alıntı:
pamukk Nickli Üyeden Alıntı
bu sabah inanılmaz komik bir şekilde uyandım ,ama asıl beni etkileyen bilinçaltım oldu.bunu sizle paylaşmak istedim
sabah duyduğum mekanik bir gürültü vardı durmadan kendini tekrar eden ,bir anda şak diye gözlerimi açtım(ki uyanmamı hep ertelerim ve zor uyanırım) gercekten hipnozdan uyanmış bir robot gibi şak diye gözlerim açıldı
neden mi? dışardan gelen o mekanik gürültünün etkisiyle bilinçaltım bana "Eyvah Kara Duman geldi !!" dedi ve ben hazır asker modunda kalktım peki o dışarıdan gelen ses neydi ?? Yoldan geçen çöp arabası ..Kendime hala inanamıyorum ..Nasıl da anlamadan yer etmiş bilinçaltıma ve çöp arabası gürültüsü=kara duman dedi bilinçaltım şaşkın şaşkın şaşkın

Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla