Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-06-2008, 02:58 PM   #2719 (permalink)
duru79
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Redflowerscım ben istanbul'dan önce izmir buluşmasını yaptımÇok güzel geçti.Hayal abla,suzzyi ve kurbyle tanıştık.Teyzem ve kurbbynin annesi ve kızkardeşi de vardı.Suzzy bana süpriz yaptı sağolsun ben geliceğini bilmiyordum.Geldi sağolsun iyi ki geldi aa sunayı unutmamak lazım.(çok tatlı maaşallah annesine çekmiş.)Bu arada suzzy kilolu değil inanmayın.
İstanbul buluşması nerde yapılacak belli oldumu?Ben mi göremedim?Bende gelmeyi çok istiyorum.İnşallah gelebilirim.Bu arada arkadaşlar hayal abla çok tatlı enerjisi harika istanbul 'dan göndermek istemiyecez galiba aynı şekilde suzzyi çok tatlı ve samimi kurby de gelebilseydi keşke o da çok şeker ve içten.
Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Ah duru'cum canım İzmir'de Hayal abla ve sizlerle birlikte içmek istedi işkembe çorbasını.Neyse kısmet İstanbul'a herhalde.Geçen sefer kokoreç yemiştik bu sefer sıra işkembede.Sakatatlardan gidiyoruz bakalım.Sen geliceksin umarım.Yani çok istiyorum senide görmek.İyi gezmeler keyfini çıkar kordonun.
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla