Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim... Tekrar tekrar merhaba. Şİmdi burası benim konum gibi oldu biraz konu sahibesi olarak ;) WaMPiReLLa'nın hoşgörüsüne sığınaraktan eklemek için istek hissettiğim bir iki cümle daha yazmak istedim. Şİmdi yukarıda Afyon'dan bahsettik. İçimiz daraldı.Kimsenin de oralarda içi daralsın istemem. Eğer oralarda mola verirseniz Kaymak Şekeri ve Ekmek Kadayıfı ünlüdür bilirsiniz. Eğer yemek yerseniz kaymaklı ekmek kadayıfını tatmalısınız bence. Ekmek kadayıfının üzerine konan kaymak daima günlük olur ve manda(camız) sütünün defalarca kaynatılmasıyla elde edilir. Günlük tüketilir. Bu şekilde ağız tadıylada bağlamış olduk:) Sevgiyle kalın. Selamlar.
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |