Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2010, 04:09 PM   #574 (permalink)
hayallerimgerçekleşiyor

Tesekkür: 3,278
425 Mesajinıza toplam 2,298 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayallerimgerçekleşiyor is on a distinguished road
Standart Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Alıntı:
Heyecanlıyım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mine arkadaşım sana katılıyorum. Mevlana Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun demiştir. Bu konuda #(Ne Biliyoruz ki? - What The Bleep Do We Know) belgesel tarzında filmi durumu iyi açıklayanlardan bir tanesi.
Valla süpersin teşekkür ederim. Bak çok ilginç bir durumla karşı karşıyayız. 2007de ben bankada çalışırken daha yeni tanıdığım bir bankacı abla saolsun beni scret kitabı okurken görünce dur sana bikaç cd getireyim demişti. Onlardan biride senin bu linkini verdiğin belgeseldi. Bir tanesinde bir kadın oynuyor film boyunca diğerindede spor yapmakla ilgili birşeyler vardı tam net bhatırlamıyorum nese ben bu cdlere güzelce secret cdleri deyip saklamıştım.Geçen yılda bunu abime vermiştim izlesin diye. Sevgili abim emaneti vermedi geri nese ben geçen gün sordum ben şimdi evde onu nerden bulayım dedi. Bende içimden çekim yasasını düşündüm ve uyguladım dedimki: (nasılsa bu filmler bir şekilde bana tekrar gelir ve bende kaydederim dedim, kendim o an bulmayı düşünmedim çünkü başlığın adı ingilizceydi ve hatırlayamıyordum. Yani senin anlayacağın Allahın işine bak seni aracı yaptı ve bana bu filmi tekrar gönderdi. Süper dimi. Çok teşekkürler iyiki varsın.
hayallerimgerçekleşiyor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla