03-04-2010, 11:17 AM
|
#20 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim... Alıntı: phantomm Nickli Üyeden Alıntı
Değişimlerine dair çok güzel şeyler yazmışsın wampirella.Tebrik ediyorum.Ama ben en çok bu kısma takıldım:)
Çünkü çok sevdiğim bir arkadaşım var.Bir ara beraber ders alıyorduk.Tam ben derse odaklanmış(önemli bir dersti) ince detayları anlamaya çalışıyorken, bir "Offfff" gelirdi yandan.Allah'ımmm tüm konsantrasyon sıfır o an.Nasıl bir negatifliktir o!Sadece o sesle "Ya ben niye yaşıyorum ki,bu adam kim,niye bu dersi dinlemek zorundayım.." lara kadar gelirdim.Hiç abartmıyorum.
Bunu nasıl yapabildiğine şaşırıyordum:)
Biraz konuyu dağıtmış gibi oldum ama.Aslında değil şimdi toparlıyorum:)
Hep diyoruz ya olumlu düşünelim,bu çevremize de yayılır.Güçlü duygularımız çevremizde pek çok yönden gerçekten etkili oluyor.O arkadaşım o zamanlar gerçekten çok sıkıntılıydı ve hayata yakın zamana kadar hep kötü yanından bakmak zorunda kalacağı olaylar yaşamış.Çok zor günler geçirmiş ve atlatamamıştı.Bir kısır döngüdeydi ve tüm o birikmiş olumsuzluklar daha da çok negatifi çağırıyordu.
İşte o "Offff" larken tüm o olumsuz düşünceler dışarıya çıkıp,sınıfı ve beni esir alıyordu sanki bir anda.
Bu etkiyi hep olumlu düşünceler ve duygularla yapabilmek dileğiyle.
Sevgiler:) | Phantomm mesajın için çok teşekkür ederim. Heralde arkadaşlarım da aynı duyguları yaşamışlardır. Benim olayım çok abartılıydı. Çok eğlenceli bir ortamda eğlenirken bile sıkılır ve oflardım. Kendiliğinden geçti. Telkinler etkili oldu demek ki. Arada çok canım sıkılınca yine ofluyorum bu seferde çok moralim bozuk sanıyorlar.
O dönemlerde tam olarak ne hissettiğimi ve neler yaşadığımı çok net hatırlamıyorum. Aslında merak ederdim hep bir problem olmamasına rağmen niye böyleyim diye. Belki biriken şeyler vardı ve yeni yeni üzerimden atabildim. Geç de olsa kurtuldum neyse ki. Çok şükür Alıntı: pinnko Nickli Üyeden Alıntı
''kendi başarısıyla mülakatı geçti '' Şİmdi şunu söylemek istiyorum. Yukarıdaki mesajı okuyunca aklımdan sizinde rahatlıkla istediğiniz sınavı başarıyla geçip,isteğinizin gerçekleşeceğini düşündüm. Böyle bir düşünce geçti. Belirtmek istedim. Ama bu kısa zamanda belki görüşünüz değişir. Farklı bir konuya yönelirsiniz,o da olabilir. Şimdiden başarı dileklerimi iletiyorum. Başarmanız dileğiyle. | Bende buna inanıyorum. Başarabilirim. Üstelik daha gencim. Kim ne derse desin ben hakkımla iyi yerlere gelebilirim. Torpil gibi arayışlarımda yok. Olsaydı şuan işe de girerdim ama bu benim başarım olmazdı. Başkalarının emeğini de çalmış olurdum. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Alıntı: pinnko Nickli Üyeden Alıntı
Şİmdi benim nedense böyle anlar için bir empati yeteneğim hiç olmadı:)) Dersler ilgimi çekmediği zaman zaten bir (iç sıkıntısı var) :)) çoğunlukla dersin bitmesini 'beklerdim'. YAda dersi büyük bir dikkatle takip eden birisini izlerdim. Böye tuhaf şeyler işte. :)) .... Yazmadan geçemedim. Selamlar | Buna sadece gülerim ![girlhaha](images/smilies/girlhaha.gif) ![girlhaha](images/smilies/girlhaha.gif)
Bu aralar bende dersi dikkatle dinlemeyen bir arkadaşa bakıp yarılıyorum gülmekten ![y789](images/smilies/qqb006.gif) ![y789](images/smilies/qqb006.gif)
Bu arada yazmak iyidir. Bunu da eklemeyi unutmayayım. Farkındalığımızı geliştirmemize çok faydası oluyor. Önceden bende yazmazdım. Çok yeni sayılır. Ama gerçekten faydasını gördüm.
Cevaplar biraz gecikti. Kusura bakmayın. Phantomm, Pinnko tekrar teşekkür ederim. |
| |