Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2010, 04:55 PM   #23 (permalink)
nergiz74
Teğmen

Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nergiz74 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...

merhaba arkadaşım.başarı öykünü okudum ve çok duygulandım.tebrik ederim seni.bende 9 yaşında çok hareketli hiparaktif derecesinde bir oglumu anlatmak istiyorum.bu aralar çok yogun duygular içindeyim.ben kayseride yaşıyorum.sınıfta oturamayan zor bir oglum var.okulda kimse çözemedi.ram da test yapıldı ayküsü yüksek çıktı.ama ne okumayı nede yazmayı seven bir çocuk.ona yazı yazdırmak ve kitap okutmak deveye hendek atlatmaktan zorrr diyim sizee.bende sürekli araştırma içindeyim. oglum için ne yaparım diye.okulda kimse anlayamadı onun ruh halini ve şimdi yaramaz diye etiket kondu çocuguma.bu dünyada onu anlayan tek bir insan sadece benim.birçok olumsuzluklarına ragmen ona sonuna kadar güveniyorum.evet bir gün bu mücadeleyi kazanıcak ve çevresindekiler ona saygıyla egilecek.okuması bir yana önce iyi insan olması benim için önemli olan.onaa sonsuz güveniyorum ve inanıyorum.belki yıllarımı alıcak onun başarısı görmem ama ben ona destek olmaya yılmadan devam edicegim.o ne kadar zor bir çocuk olsada o benim için allahın bir lütfu ve canımm oğlumm.oğlum senii seviyorumm...
nergiz74 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla