Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2008, 04:48 PM   #63 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burcu-tkn hd günlüğü;

İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde
Yürüyorum sanki senin yanında
Sesin uzaklaşır herbir Adımda
Ayak izim kalmadan gidiyorum

Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı
Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı
Bana kimse sen gibi sarılmadı
Işığımız sönmeden gidiyorum

ÖZÜR DİLERİM EVREN....artık yazabilirim..geçtimi acısı geçmedi.ama yazacağım.tanıdığım sevdiğim biri 2-3aydır kalbımın dıbınde nöbet tutuyordu.görmezlikten geliyordum.yeniden SEVERİM DİYE KORKUYORDUM.hani bize öyle öğrettiler bir kere seveceksın tam seveceksin.sonsuza kadar hep onu seveceksın.türk filimleri masallr..hep hep aynı şeyi anlattılar bize.biraz bu masallara fazla ınamamdan birde artık sevgiye inancım kalmamıştı.ne eski sevgilime sevgim var nede bir yeni sevgiliye verecek sevgim var diyordum.yorucu işler bunlar zamn kaybı..acısı sıkıntısı alıp verdıklerı zararlı iş.uzak tutyordum kendımı hele turuncu denyımımden sonra anlamıştım diyordum.
beraber vakit geçiriyorduk arada çiçekler geliyordu.minik minik notlar.mesajlar.yumuşadım :( hele bir tanesi öyle şekilde geldiki: sınava gıtmek için aştıde otobuse bindim.bir çiçekçi geldi adımı soyadımı söyledi şaşrdım.kocaman papatya demetini bana uzattı.üzerinde de not: SENİ DÜŞÜNMEK GÜZEL ŞEY.....kuş olmaya hazır zaten gönlüm ooo uçuştu hemen..ben ne kadar olmaz hayır desemde meğer o hazırmış uçmaya..umut doldu ama içim ,demekki sevebilirim..sonra kalbim attı hissettim.tamam dedim içimden.zaten herşey akıp çağlamaya müsaitti de ben su barajın kapaklarını bi açsaydım...bi şans verdim kendime bi fırsat, açtım kapakları.ankaraya döndüm.çok yakın bir akrabam geldi.1,dereceden evreni 3senedır sevdıgını söyledi.hatta kötü teşebbüsleride olmustu sebebınınde o oldugunu söyledi.bana dur dedı.başkasından beklerken sen yapma.evren o kişiden haberdardı fakat benım akrabam oldugunu bılmıyormus.aralarında hiçbirşey geçmemiş ikiside aynı şeyi söyledi.sadece bizim kız aşık hemde öyle böyle değil.evrene anlattım bu durumu düşüncelerimide söyledim sağolsun hak verdi.''ben de olsam aynı kararı alırdım dedı. ama şunu da bil ki bu senle olmama engel olsada seni sevmeme de engel değil ya'' dedi.şimdi kaçan kuşun peşindeyim. o çağlayan olmuş akan suların önüne geçtim.durun akmayın :YANLIŞ ALARM..
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla