Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2008, 12:02 AM   #128 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

ay yarabbim
bu nasıl çekim yasası, valla körün istediği 1 göz allah veriyoo beş göz
kim tutar beniii,
bu dernek işleri falan yoğun tempo koşturuyoruz, kimse tutmuyor ucundan deli olcam dün etekler zil çalıp duruyooo, dedim çıksa birileri gelse hep, benim kızımın metalci arkadaşları vardı, dün msnden onları ayarttım, bugün standtta gitarlar falan baya curcuna oldu, kendimi stand up yapan biri gibi hissettim, harikaydım yaaa, bak postacı geliyor deyip hatunların önüne atlayıp harika ışıklar saçan bayan mektubunuz var, sadece özel ve seçilmiş kişiler için yazıldı bu mektup diye diye coşturdum ortalığı, resimleri koyacağım şimdi buraya bayılacaksınız,

bu amcam resmen standa gelip kitap okumaya çalıştı ve dönüp bana kusura bakmayın okudum biraz dedi ne demek dedim, aldım onu standa oturttum, verdim eline kitabı istediğin kadar okuya bilirsin dedim, ben nafiz kandemir dedi, biraz sorunlarım oldu, artık kendi kendime konuşur oldum, ama kitap okumayı severim dedi, bize darbuka bile çaldı, öyle mutlu olduki insanlar, metalcilerimiz bir tarafta, ben tam showman, komedi, bir bayan geldi belediyeye su parası yatıracakmış, bebek arabada uyuyor, bırak buraya dedim, ama sonra gel al bak dedim, eray bebek maskotumuz oldu resmen,

hele yavru köpek, aldı başını caddeye arabalara yürüyorken gördüm , standı bırakıp peşine bir düştüm ki aldım onu, simit peynir klasik yemeğim paylaştım onunla standtta,
ve yorgun argın eve dönerken, yanlız yaşamasam birileri evde benimle yaşasa diye düşüne düşüne giderken, telefon geldi, 5 kişilik bir aile istanbuldan kalkıp gelmiş, evsiz parasız kalmış burada, okulun bahçesine sığınmışlar belediye başkanına çıkmışlar, başkan dönün istanbula demiş, kalakalmışlar sokakta, polis memurları, pirsultan abdal kültür derneği başkanını aramış, bana intikal etti olay, hemen topladım polis otosuyla getirdim eve, mis gibi yemekler yaptılar evi topladılar, kedilerimide çok sevdiler, 2 oğlu, 1 kızı var mutlu olduk bu akşam hemde çok, onlarda bende, yarın hemen standtta çalışacaklar, yaaaaaaaaa hayat bir mucize hep derim, işteeee