Ynt: matrix'e hükmedin Herkese günaydinlar,
Bilimsel olsun ya da olmasin hic bir bakis acisinda, yasam felsefesinde tutucu olmamak gerektigini yasayarak tecrübe ettigimi söylemem lazim. Yüzde bir de olsa acik kapi birakmak lazim. Yillar önce yaptigim bir imgeleme ( bunu günlerce yapmistim, yaparkende cok keyif almistim, bir sene sonra hayatimi dipten degistirdi ve o imgelemenin icinde su an hala yasiyorum); bilmeden yapmistim bunu. Bu konulardaki kitaplari tesadüfen okuduktan sonra, bundan sonra bilerek yapmaliyim, bilmeden yaptiklarimi simdi bilerek, daha sisitematik bicimde yapmaliyim dedim.
Daha onlarcasini sayabilirim, düsünce gücüyle yapabildiklerimi, bunda süpheye düsecek herhangi bir sey göremiyorum.Simdiye kadar bu konuda bilrek pratik yapmayan herkes söyle gecmisine göz atsa, yani düsünce gecmisine, neleri hayatinda kendi eliyle bilmeden gerceklestirdigini, kücük bir kac örnekte olsa bulabilecektir. Ben bundan cok eminim.
Simdi gelelim Matrix enerjiye; Kitabi okuduktan sonra bazi fikir karmasalari ilk anda insan yasiyabiliyor ama en kisa ve etkileyici yol olarak düsünüyorum, kisa derken, belli bir spritüel alt yapiya sahip olmak her zaman bir artidir, buna sahip olmayanlar bile kücük bir cabayla istedikleri sonucu alabilirler.
Bel kemigimdeki agrim yok olmus durumda, bir is teklifi icin yaptigim calisma( nasil yaptigimi hatirlamiyorum bile) sonuc verdi, yarin aldigim ise basliyorum, bas agrimi bir kac kez durdurdum....
Herkesin kendi yapisina göre uygulayacagi yüzlerce teknik var, herkese basarilar diliyorum. |