Cevap: çok kötüyüm hepinizin enerjisini öyle hissetimki çokkkkkkkkk teşekür ederim arkadaşlar görsel olarak sizleri tanımıyorum belki ama şu sitede olduğumdan beli çok fazla katılım yapmasamda melek gibi kişiler olduğunuzdan eminim sizleri çok seviyoum bekliyoruz bakalım bu gün ki sonucu ayın 19 da kesinleşecekmiş annemleri manisaya davet etim yanıma gelecekler bu akşam 19 da çekapa koyacaklar annemi görmek beni daha rahatlatacaktır çünkü o gerçekten güçlü bir kadın çok büyük sıkıntılara göğüs gerdi bir tanesini atlatı bu hastalığın ismini bile anmak istemiyorum bunuda yener eminim sizlerinde dualarıyla ama aslında içimdede bir rahatlama oldu akşam belkide kanser değil belkide başka bişey daha hafif tir ooffffffff bilemiyorum belkide böyle inanmak istemiyorum bilemiyorum allahım şifa versin anacığıma DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN MUTLULUK PEŞİNİZİ BIRAKMASIN
__________________ . Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar. Seni Seviyorum
Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim |