Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-07-2008, 11:17 PM   #33 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: caribbean'ın günlüğü

caribbean kardeşim,ben böyle içimden geldiği gibi ,değer verdiğim ve anlayışla karşılayacağına inandığım kişilere sıfatlar takarım senin payına da kardeşlik düştü .sen istedeiğin gibi hitab et,abla deme zorunluluğun yok tabii ki.herneyse , ne güzel ya valla öğrenciliğinizin tadını çıkarın,kendi canından sana destek olacak biri de var sonuçta yanında(sen de bilirsin,bazen tatsızlıklar olur ama en yakının yine ailendir ).ne güzel üniversite okuyosunuz -kaç kişinin eline geçiyo ki bu imkan hem de aileden bağımsız ,yaşamınızda büyük bi kazanç olucak bu erken yaşta ayaklarınızın üstünde durmaya çalışma çabanız.yanlız şu sfliyim başkalarıyla ayakta kalmak zordur gibi cümleler duymak istemiyorum.inadına insanlar arasına karış,nadir de olsa seni üzebilecek olaylar da olabilir(bu da sırf alınganlığından kaynaklı olur,çünkü çoğu insan hiçbişeyin fazla üstünde durmaz,aynı zamanda yüzeysel-günü birlik
yaşar.böyle , hayatı iki adamın söylediği söze bağlı yaşama fikrinden kurtul (söylüyorum ama ben de de hala var ).sadece sorununun üstüne git ve içinden girdiğin ortamdaki insanları eleştirmeye ,kusur bulmaya çalış.bu davranış tarzı senin onlardan farklı olduğunu sana kanıtlar.bu da acayip güven ve farkındalık sağlar kendini daha çok tanımaya,kendini farketmeye başlarsın.yani başkaları sayesinde de kendimizi tanırız çünkü sosyal bi varlığız ve bunun kaidelerini yerine getirmeye mecburuz.bunu yapmadığımız zaman işte asıl sorun orda patlak veriyo.herneyse bunları sana söylerken ,ben de hatırlıyorum .bi de sf'yi paketinden çıkart ,bölümlere ayır ki onla mücadele etmen kolaylaşsın.
kendine iyi bak,sağlıcakla kal