Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-07-2008, 04:09 PM   #154 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

ewet tatlım keşke daha önceden aramıza katılmış olsaydın.. benim iş değiştirme dönemimde sizler daha üye değildiniz foruma...gerçekten sıkıntılı karın ağrılı dönemleri telkinleri dinleyerek ve arkadaşlarımın desteğiyle aştım...shamanımın...hayal ablamın...sevgili durucuğumun haklarını ödeyemem gerçekten... az ağrıtmadım onlarında başlarını...o dönemden edindiğim deneyim...insanlar sıkıntılı dönemlerini kişisel gelişim yöntemleriyle rahat ve akıcı yada yumuşak geçişlerle yaşayabiliyor...

bende o dönemlerimi reiki ve telkin müziklerimle çok akıcı ve rahat yaşadım...

sanemcem sadece şunu bil şekerim...zamanı gelince her şey önüne geliyor...ektiğimiz düşüncelere dikkat edelim yeter...çünkü eskiden yani diğer işteyken şu an çalıştığım yerin önünden her gün geçiyordum...ve her geçişimde başım otomatikmiş gibi o tarafa dönüyordu...bir gün burada çalışırmıyım...acaba nasıl olur diyordum...

gerektiği gibi olumlama yapmadığım halde...bir sene sonra orda çalışmaya başladım...sanırım bunu yürekten istemişim...

sizlerinde gönlünüzde iş...eş ve bütün dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum canlarım...

(benim günlüğüme yazdığına cevaben olsun buda..)