Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 01:09 AM   #45 (permalink)
Novos
Yüzbaşı

Novos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Novos will become famous soon enough
Standart Ynt: caribbean'ın günlüğü

sevgili günlüğüm merhaba nasılsın iyi misin? sana hiç sormuyorum değil mi soruyu. beni sorarsan ben mutluyum kesinlikle ama ben bi taraftan da
manyaklaşmaya başladım, 2 gündür forumdaki bazı mesajlara gülüp duruyorum, ama valla cins cins yazı yazanlar var yaaaav. allahalla anlamadım ben bu işi.
ya ben de bir kırıklık var ya telkinlerin etkisi ya da yazan adam hakketen komik şeyler yazıyor. bugün 10 tane anket yaptim bunu da belirtiyim bu arada.

ya bugün sabah 9.25 te gittim işe, benden 2 dk sonra tülay geldi, kapıyı ben açtım. soğuk bi merhabayla karşıladı. merhaba dedim ben de. sonra benden önce
çıktı bu işe, ulen gıcık oldum ben bu kıza yaaa, kendisi konuşmuyor, dün bu 4 anket yapmış ben 6 tane yapınca kıskandı mı ne benden önce hemen çıkayım diye acele etti. buna da kız diye anketleri önce ona verdiler, benden önce çıktı. gıcıkkkk oldum buna ben beeaaaa. dur kardeşim nereye, ben önce geldim.
sosyofobik midir nedir kardeşim bu anlamadım ya öyle ya da kendini çok beğenen birşey, kafa göz gir dedi şeytan
soğuk kardeşim bu kız buzdağı gibi üşüyorum yanından geçerken. umutla bugün baya matrak yaptık, umut hakkında biraz olumlu düşünmeye başladım.
akşam anketleri bırakırken gamze diye bir kızla da tanıştım. ofisin çoğu kız yavv. Allahtan umut var değilse ayvayı yemiştik.
iyi geceler görüşürüz.