Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 04:08 AM   #50 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Ynt: caribbean'ın günlüğü

Alıntı:
caribbean Nickli Üyeden Alıntı
ya ben nie kendime oyle bir şey diym. manyak mıyım mayyk mıyım beeeaan. ben kendime demedim ki kıza dedim sosyalfobik dieee
ya oyle biri ya da ukala sevimsizin teki dedim. sen de hemen ole anliyon haaaa bir şeyler var ama anlamadım ben bilmym sf değil kesinlikle
adrenalin mi diym, enerji mi diym yaaa hap atmış gibi bişey işte, ahanda bole bişey ya da boole yok bea ne hoşmuş, aman da benden uzak
olsunnnnn aman aman, ben bu kız hayallaerini çöpe atmak üzereyim zaten 3000 ytl'mi düşünyom, vala sana sölym iki gündür bende kızlara karşı ilgi de kalmadı, hiç derdim kalmadı, kız olsun diye, uğraşmam da, çok istiyorlarsa onlar uğraşsın. yani bugünlerde kızlarla ilgilenecek halim hiiiç yok, nirvana'ya ulaştım ben hehehe sevgiler
aman boşver valla iyi yapıyosun..insan kızarkadaşı yada erkek arkadaşı olmamakla ölmüyor..ona bakarsan ben 10 yıldır kimseyi hayatıma sokmadım...
dışarıda bakan falan olduğu zaman da zevk almak bi yana " öf gene mi ?" diyorum bi noktadan sonra sıkıyor...sırf göze batmamak için gri renk tişortle ve bol kotla dışarı çıktığım oluyo...ha bu demek değil ki tamamen ilgisizim...hoşlandığım insanlar var ama hepsi müzik gruplarından platonik kişiler ve öyle de kalmalarını isterim...
zaten bakıyorum etrafa herşey sıradanlaşmış...sevgili dedikleri insanlar birbirlerine yük gibi gelmeye başlamışlar...buluşmaya giderken bile arkalarından of aman ya diye söylenip isteksiz gidenlere de rastlamadım değil yani...herkesin harcı değil sorumluluk istiyo....

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla