Günaydın ... güzel sözlerinizi görerek güne başlamak gerçekten çok güzelinsana doping gibi geliyor.Ben hayatım boyunca bana yakışmayacak beni ben olmaktan çıkaracak bir şey yapmaktan hep kaçındım.Bunun en önemli sebebi kendime duyduğum saygı oldu .Hayata başımız türlü şeyler gelebilir ama biz kendimizi öz saygımızı yitirecek şekilde kaybedersek çok vahim sonuçlar çıkıyor.Bende kendime olan öz saygımı hep korudum bana yakışmayan hiç bir şeyi yapmamay dikkat ettim.
Bu bazen çok kolay olmadı ama kendime bilmeden koruma kalkanı yapmışım .Bu öyle birşeyki insanlar bana hep mesafeli olmak zorunda kaldılar.En çk incindiklerim ve beni üzenler bile.Şimdi kendimi bulduktan sonrada inanın insanın kendinin farkında olması çok güzel bir duygu sanki paket paket çikolata yemişim gibi.İnsanlar önümde beni küçümsemeye çalışıyorlar sonra kendilerini küçüçük böcek gibi hissediyorlar.Ben İzmir'de bunu yaşadım .Her konuda kendini yetiştirmiş (tabi Türkiye şartlarında)bir insan görmek onları çok şaşırtıyor .Birde buradan öğrendiklerimi üstü kaplı servis yaptım ağızları açık kaldı .
Benhep insanın kendini yenilemesinden yanayım .Bunun içinde gençleri ve çocukları çok severim .Onların yüzlerinde maskeler azdır veya yoktur.İnsanca ve karşılıksız severler.Bende onları onlar gibi severim ve kendimi yenilerim .
Hayat bize güzelliklerin yanı sıra çirkinlikleride gösterir ama biz kendimizi hangisine yakın hissediyorsak onun yanında oluruz .Düşüncelerinize hislerinize bile sahip çıkın .Sizi hiç bir şekilde kötülüğün esir almasına izin vermeyin .Kedinizde çok fazla ödün vermeyin .Yapabileceğiniz şeyleri yapın yapamayacaklarınızada hayır değin .Bir müddet sonra insanlar size alışıyor.
Ben hayatımda hiç bir zaman insanların bana acımasından hoşlamadım .Benim yaşadığım bir acı varsa kendi içimde yaşadım ve kendi çözümlerimi ürettim .İnsanlar beni hep güçlü gördü .Şimdiye kadar insanlara sorunumu anlatığımda ya tefine ya kasnağına vurdular.Bu yüzden sorunlarımı çok az olan dostlarım dışında kimseyle paylaşmadım ama bu sitede içimden nasıl geliyors öyle yazıyorum .Sizleri seviyorum ve yorumlarınıza değer veriyorum.Ben ajitasyondanda hiç hoşlanmam .Hayata olduğum süre içinde ve öldükten sonra arkamda iyi şeyler bırakmak isterim.Yüz çizgilerimin bile gülerek olmasını çok isterim .
Hayata bazı zorluklar yaşaya biliriz ama yılmadan hayatın güzelliklerini kaybetmeden dimdik ayakta kala bilmmemizi diliyorum .Güzel bakan güzelilkleri görür.