Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-07-2008, 05:05 PM   #2 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: KUANTUM KURAMI

kuantum çok muhteşem bir kuram...Ben meslek olarak da kimya mühendisi olduğum için bu elektron foton ,atomun yapısı konularını üniversitede hep Newtonun klasik fiziği ile öğrendik..Nedense bilim adamları bazı kuramlara sıkı sıkıya bağlıdırlar karşıtını inatla reddederler..Haftasonu "What the bleep do we know" u seyrettim ve orada Kuantum teorisinin o kadar muhteşem bir kanıtı vardr ki..Bunu da hocalar üstünde durmadan anlatır geçerler..Elektronların bir yüzeye fırlatılması ileilgili deney..İşte bu deney kuantum alanında çığır açmıştır ve maddeye bakışımızı temelinden sarsmıştır,yani aslında sarsması gerek..Ben eğitimini aldıgım halde şu yaşıma gelmiş olmama ragmen bu filmde ve kuantum konulu makalelerde ancak yeni adam gibi ogrenebildim bu muhteşem kuramı..Ve öğrenir öğrenmez de büyülendim,içimde hep hissetiğim ama bilimselliğe dayanağının oldğunu bilmediğim bu bakış açımı kazandım....Çünkü Neden? ..Belli bir kuram dayatıldıgından..Fizikçi ve kimyacılar bu teorileri veya kuramları yeterince öğrenemezler şu anki üniversite eğitiminde..çünkü basit ve kuralcı,katı bir yaklaşım vardır..Ama çok üzücü..Matrix filminde de denildiği gibi ; gözlerimize bir perde çekiliyor ve realiteniz bu deniyor..Hayır..Ben bu kuramın aslını ve hocalarımın adam gibi anlatmadığı elektron deneyinin aslını seyredip anlayınca neredeyse ağlayacaktım bu farkındalığa yeni varabiliyor olduğum için..Ama çok şükür..
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla