öncelikle sanemce, mustang ve şamanım teşekkür ederim ilginize ve güzel sözlerinize. sizlerin şu iyi yürekleri beni çok mutlu ve motive ediyor inanın. sağolun destekleriniz için..
şamanım dediğin şeyi babama aldırdım yalnız bi türlü düzenli bi şekilde kullanamadım
bazı günler unutuyorum ya da bazı öğünler unutuyorum sinir oldum hatta 2 gündür dikkat ediyorum unutmamak için. bu beni tok mu tutacak ne yapacak peki etkisi nedir? bir de babamın aldığı aktar kadın 1 çay kaşığı öğünlerden önce içsin fazlası midesine zarar verebilir demiş doğru mu bu kullanım şekli canım?
kendime takma sebebim geçen yıl giydiğim yazlıklarımın neredeyse hiçbiri olmuyor bu da canımı çok sıkıyor. (yazları genelde zayıflarım, iştahım azalır) ama tabiki ben hemen çözüm adımlarımı atmaya başladım, daha dikkatli yiyorum ve bu haftasonu tenise başlıyorum, bir de şamanım önerdiğin şeyi içmeye de başladım düzenli olarak; sanırım tüm bunlar iyi bi netice verecektir. ancak benim bu konuyla ilgili hipnoz olmak istememin baş sebebi şu; benim sevdiğim yiyeceklerin neredeyse hepsi kilo yapan şeyler, yeme alışkanlığım bozuk. sevdiğim yiyecekleri değiştiremem ki
hayat boyu rejim de yapamayacağıma göre, kökten çözülmesi gerek bunun bir şekilde..
bir de ben düzensiz yiyen biriyim. bi keresinde 2 hafta az ve sık yemek yedim (saatli) ve bol su içtim (telkinlere başladığım ilk haftalar) hemen farketmişti o dönem ama geri almam çok kolay oluyor ne yazık ki.. bir de iş yerinde bu olayı uygulamam neredeyse imkansız. yani düzensiz yemek yemek de bana kilo aldırıyor. zaten bu kilolar öğrencilik dönemindeki düzensiz beslenmemin eseri. lise çağında profosyonel olarak basket oynardım üniversiteye hazırlandığım sene bıraktım, sonra bi daha oynamadım. birden bire feci şekilde kilo aldım o yıllarda, onları üzerimden atana kadar canım çıktı zaten. ve artık bu konuda cidden bıkmış haldeyim. bu nedenle hipnoz benim için iyi bir çözüm gibi göründü. o vasıtayla da burayı bulmuştum.. burayı bulunca bir sürü ters giden şey yoluna girmeye başladı hala güzellikler sürüyor. ancak kilo olayı ile ilgili hala pek bi ilerleme sağlamış değilim malesef, bu da canımı sıkıyor. özetle durum bu..
hepinize sevgiler
"sevgide güneş gibi ol,dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol,hataları örtmede gece gibi ol,tevazuda toprak gibi ol,öfkede ölü gibi ol. <br />her ne olursan ol;ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol. "<br />Mevlana<br /><br />