Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: * ezgi'nin günlüğü * capella tatlım benim bende hep böyle değildim ki.. 
bir daha geldiğinde sana ulaşamayacağım yerlere kaldırdığım resimlerimi göstereyim.. 
düzensiz beslenme konusunda bende harika beslenen birsi değilimdir..
evimde iki gün misafirim olan arkadaşlar gördüler.. 
koca bir günü elma ve onlardan gizli mutfakta yediğim salatıklarla geçiştirdim.. 
geçiştirmek diyorum çünkü evli olmasam hayatta sofra kurmayacak insanlardan birisiyim..
eşim şehir dışında olduğu zamanlarda meyve tabağı ile sürahiyi yanıma alsam mutfağa girmeme gerek bile kalmayacak..
ortakul ve lise zamanlarımda kelimenin tam anlamı ile yuvarlaktım.. bildiğin top.. 
niyeyse hiç bir zaman kilo problemim varmış gibime gelmedi.. uzayda yaşıyordum heralde.. kimsede bana kilolusun demedi.. dusun
en sevdiğim beslenme şekli kızarmış patates ve hamburgerler üzerine kuruluydu.. günde bir litre kadar kola içtiğimden ise hiiç bahsetmiyim.. şaşkın
sonra çok yoğun bir çalışma temposunun içinde buldum kendimi yılarca..
ve birden zayıflamaya başladım.. yemek yemeğe bile vaktim yoktu çoğu zaman ve pratik olduğu için çiğ sebze meyvelerle beslenmeye başladım..
bu birden bire yaşam biçimim oluverdi.. şimdi istesemde diğer yiyecekler bana çok cazip gelmiyor..
bunu severek ve isteyerek tercih etmen çok önemli.. mutlaka harika şeyler biliyorsundur ama atıştırmalıklarını değiştirerek başla..
bol su tüket.. sandoloz istemesende iştahını kesecek.. istersen suzzy e sor.. 
iştahın olduğu zamanlarda ise hali hazırda bulunan sağlıklı yiyecekleri zaten büyük bir keyif ile tüketeceksin tatlım..
herkes kalorili tatlıları yerken sen biraz badem kuru kayısı ve fındıkla kendine çok zevkli bir ziyafet hazırlamış olacaksın..
biraz gayret edersen hedefine kolaylıkla ulaşacağına inanıyorum..
ve biliyorum eğer gerçekten istersen mutlaka başarılı olursun..
bu güzel gözlerinden belli.. 
sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
|