Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-07-2008, 04:28 PM   #10 (permalink)
cubba
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 21
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cubba is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: "Böyle gelmiş böyle gider" mi bu devran?

Alıntı:
Makoto Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
cubba Nickli Üyeden Alıntı
makoto arkadaşım,

1) çok güçlü bir dilin var. uslubun harika.

2) kendini çok iyi ifade etmişsin.

3) okurken "adama bak yaa.. beni anlatmış.." dedim.

4) yorumlara cevap verdiğin kısımdaki yazıların (iç konuşmaların) aynen benim kendime söylediğim sözler.

5) yalnız değiliz demek ki. bizim gibi bir çok insan varmış.

6) ben de yeniyim. kelin ilacı hesabı... ama gelişme olursa söz sana da taktikleri bildiricem.

7) LÜTFEN SEN DE BİLDİR!



sağlıcakla kal.......

İnce iltifatlarınız için teşekkür ediyorum.

Şu anda ve yaklaşık bir haftadır, tam anlamıyla ve bütünüyle gelişmiş olduğumu görebiliyorum. İçimde bulunan iyiliği keşfettim ve ruhuma yön vermesine izin verdim.

Yaptığım şeyleri merak ediyorsan eğer, ben sadece sitede yazılanları yaptım. Ve elbette bolca telkin dinledim.(Bolcadan kastım, günde 15 saatten fazla.) Telkin içeriklerini ikinci tekil şahısdan, birinci tekil şahısa çevirdim ve telkin dinlerken okumaya başladım.(Telkin içeriğinde bulunan "iyi olacaksın" kısmını, "iyi olacağım" şeklinde değiştirdim. Bütün metni kendime yönelmiş şekilde değiştirdim yani.) Aklıma geldikçe okudum. Düşüncelerimde olumsuz düşüncelere yer bırakmadım. Sürekli iyi düşündüm. Sonuçlarını almam çok ama çok az bir zaman aldı. Artık çok iyimserim ve hiç bir işimi yarım yapmıyorum. Yapmakta olduğum işi tam anlamıyla ve bütünüyle yerine getirene kadar uğraşıyorum. Sonucu aldığımda ise mutlu oluyorum. Önüme çıkan her zorluğu, karşıma çıkan bir meydan okuma gibi görüyorum :)(Bknz. ego güçlendirici telkin içeriği). Kendime karşı her zaman dürüst davranıyorum. Kendimle olabildiğine barışığım ve kendimi olabileceği kadar çok seviyorum. Düşüncelerim doğruluktan yana olduğu için, yaptığım her iş beni mutlu ediyor.

Kendimi överek ödüllendirmek için fırsatlar yaratıyorum. Ufak olaylardan büyüklerine kadar doğru ve iyi şekilde yapıyorum. Terlikleri düzgün bir şekilde düzenleyip doğru olanı yaptığımı düşünüp iyi hissedebiliyorum. Evin bir köşesinde dağınıklık görünce gidip düzgünce düzeltiyorum. Masada toz görünce elime bezi alıp siliyorum. Bu düşünce tohumları beynimde büyüdü ve koccaman bir ağaç oldu diyebilirim. Artık her nerede olursam ve her ne yapıyorsam,bütünüyle hem de en doğru şekilde yapıyorum.

Artık sinirlerim daha hazır ve daha tetikte. Hayır demem gereken yerlerde "-hayır" diyorum. Kendimi yaptığım hiç bir şeyden dolayı suçlamıyorum ve asla pişmanlık duymuyorum. Çünkü yaptığım işi hep iyi yapıyorum. Pişmanlığa yer bırakmıyorum.

Bunlara saçmalık gözüyle bakanlar olabileceğini düşündüğüm için şunu söylemek istiyorum; kendi mutluluğunuzu yalnızca büyük olaylara bağdaştırmayın, ufak şeyler ile de mutlu olmayı bilin. Bu şekilde çok ama çok daha mutlu ve iyimser olabilirsiniz. Yani en azından ben bu şekilde hissediyorum.
//


Sanırım bu masalı da iyilik kazandı. Mutlu son ile bitiriyorum hikayemi. Emin ol ki telkinleri dinlemeye devam ettikçe gelişeceksin. Hemde çok hızlı bir şekilde ve bütünüyle gelişeceksin. Kalıcı olacağından da emin olabilirsin. Ben öyle olacağını hissediyorum çünkü.



Tebrik ederim arkadaşım. umarım ben de başarırım.
cubba isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla