Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-07-2008, 11:23 PM   #257 (permalink)
Akulina
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Canlarım benim,çok teşekkür ederim yorumlarınız için...
Bugün tam mesajı yazdım,kardeşim aradı malum konser dolayısıyla İstanbuldaya...Puanımı söyledim,abla iyimiş puanın niye moralini bozdunki dedi...Konuştu içimi rahatlattı kuzum...Sonra düşündüm iyiki kardeşim var...
Evet moda benim için çok önemli bir olgu hayatımda...6-7 yaşlarımdayken hani çocuklara sorulan klasik soru vardırya "Ne olacaksın?" diye,birçok çocuk doktor olucam,polis olucam,öğretmen olucam fln derya ben Stilist olucam derdim:)
Halende öyle...Hiç değişmedi...Üniversite okusamda,okumasamda stilist olacağım ben...O konuda kendimi çok geliştirdiğime inanıyorum...Geçen izmirdeki kuzenimin patronu olan stilistin çizimlerine baktım,amanın benim çizimlerim ondan iyi:S,şaşırdım...
Bu konuda ilk basamak,annemden bu yaz öğreneceğim dikiş kursu...Gerçekten kadın çok iyi öğretiyor,teyzem bile kursa gitmesine rağmen annemdende bir kurs daha görüyor...Canım benim,türlü kaprislerime dayanıyorsunya oda ayrı boyutu olayın:)
Sonra eğer 2yıllık üniversiteye gidersem,ekstra bir mesleğim olması benim için avantaj olur,ve iki yıllık okurken mutlaka yatay geçişle 4 yıllık yapacağım okulu...Böylece elimde ekstradan bir mesleğim olacak...Sonra modelistlik kursu gelecek...
Ve yine stilistlik ve modelistlikte yoluma devam edeceğim...Zaten bölüm seçerken stilistliğe yardımcı olabilecek bir bölümün olmasına ayrıca dikkat edeceğim...
Yani planım budur...
Bugün notlarımı karıştırıyordum;Herşey Sende Başlar kitabında 10 yıllık hedefleriniz diye bir bölüm vardı ve ben 10 yıllık hedefler koymuştum...
Baktım stilistlikle ilgili hedeflerdi,güldüm,çekim yasaı işliyor dedim...Ben ne kadar planlarımın dışına çıkmaya çalışırsam çalışayım:)
Bu dönemde dikişlerimi dikeceğim,çizimlerimi yapıp,en iyi çizim kitaplarını e-bay'dan getirticem ve dahada geliştireceğim çizimlerimi,odamda yer olsa bir prova mankeni bile alacağımda yer yok maalesef...Aslında iyi olurdu adınıda Tori koyardım:)))
Yani bir şekilde hayırlı oldu bu sonuç benim için...
Shamanic'cim Aylin Devrimel'in hayatı benim için her zaman örnek olmuştur...Hatta bu sene tekrar üniversiteye girme kararını düşünürken oda aklımdan geçmişti...
Bu arada bugün iyiki istanbula gitmemişim dedim:),maşallah amcam bizim sıpa için dünyanın lafını saymış,tamam kötü niyetli değil ama öyle bir ortamda da bulunmak işime gelmez...Zaten İzmirde görüştüğümüzde ikitaşın arasında "ay ne kadar kilo almışsın" ve "kedikesenler gibisin" diye laf kondurmuşlardı:),bir devamını çekemezdim....
Şimdide bu akşam günlüğümü baştan bir okumayı planlıyorum...Ne yazmışım neler yapmışım ve yanlışlarım nelermiş diye...
Ne kadar değişmişim,ne kadar yol almışım,yada yolumu tıkayan varsa neler diye...
Bugün şu değişimimi fark ettim yalnız;eskiden böyle bir olayda olaya kaptırırdım kendimi,ama şimdi olayın sonuçlarına kaptırıyorum ve çözüm üretmek için bir çaba var...

Yani soruna odaklı bir insandan,çözüme odaklı bir insan haline gelmişim...
Aferim Sycorox ..Kendimi kutluyorum bu konuda:)
Ve günlüğümüde,sizleride kocaman öpüyorum