Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2008, 07:49 AM   #355 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Mustang'in Rüzgarı

Merhaba, ben dünü biraz hareketli yaşadım vede yoruldum.Sabah Gamze'ciğimi elimden geldiğince geç uyandırmak için uğraştım ama kız kardeşim arayıp uyandırdı sağolsun.Öss sitesine ancak 1veya 2 doğru gire bildi ve sonuçtan bir şey anlamayınca çok sinir olduk.

Benim kocaman aslan İstanbuldaya kendime itiraf edemesemde özledim onu şimdiden.Kendini bilen sorumluluğunun farkında biri olarak gözüm arkamda değil ayrıca amcasının olması ve onunla ilgilenmeleride bir rahatlık veriyor .Bunlar benim çocuklarımın kendi kanatlarıyla uçuş denemeleri ve zamanı geldiğinde onları serbest bırakma denemelerim.Ben onlar için çok şey ifade ediyorum ama onları hayatımın merkezine koyup onları sıkmak vekendimi de bunaltmak istemiyorum .Herkes zamanı geldiğinde kendi hayatını kursun ve biz gerektiğinde görüşelim saygılı sevgili yaşayalım.

Ben çocuklarıma yanımda iken acayip konuşuorum bütün hayatlarında duyabilecekleri kadar çok öğüt ve tecrübe aktarımı yapıyorum.Şimdi yanımdalar ve çok şükürki ikiside hala beni dinlemekten bıkmadılar.Kendi hayatları olduğu zaman onlara bukadar karışmayacağım ve onları kendi hayatlarının akışına bırakacağım.Ama onlar bilirlerki her zamananne dediklerinde arkalarında olacağım.

Bizim toplumumuzda istemeden vermek adet olmuş adam yardım istemez zorla yardım ederler yardıma ihtiyacı olur kimse yanında olmaz.Bu tür yanlışları yapmaktan vazgeçmeye uzun süre önce kararverdim ve benden yardım istemeyen kimseye yardım etmiyorum.Bunu görmemede annem sebep olmuştu .Benim annem bir işe başlardı ve ben hemen koşup elinden alır devam ederdim ve annem alışmıştı buna.Bir gün hayır deme kararı aldıktan sonra da aynı şeyi yapmıştı benim için çok zor olsada kendimi tutmuş yemek koyarken ne elinden almış nede yardım etmiştim ve sofraya yemeği getirdiğinde kafama atarcasına kızgın koymuştu .Bende inat onun pişirdiği yemeği yemedim .Birkaçgün sonra o gün yemek yaparken kendisine yardım etmediğimi yemeği çok zor koydğunu söyledi .Bende kararaldım benden yardım istemeyene yardım etmeyeceğim dedim ve ogünden sonra bir kişinin gücü yetiyorsa ve bendende yardım istemiyorsa kimseye yardım etmiyorum.Sonuç üstüme vazife olmayan şeylere karışmıyorum.Buda beni daha az yoruyor ve de kafam da daha sakin oluyor.

Hayatı kendim için yaşamyı seçiyorum ve sevdikleriminde seçimlerini bu yönde yapmalarını diliyorum.