Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2008, 12:20 PM   #475 (permalink)
duru79
Yüzbaşı

duru79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,619
358 Mesajinıza toplam 2,162 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
duru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of lightduru79 is a glorious beacon of light
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Disik merhaba

Kendimizi kötü hissettiğimizde ne yapıyorduk?ÖNce kalk bakalım pencereyi aç(kesin açıktır malum havalar sıcak)derin derin temiz havayı içine çek,Gülümsemeye çalış,güzel şeyler düşün bebek olabilir,sevdiğin birileri olabilir,başına gelen komik bir olayı düşünebilirsin,güzel bir müzik aç seni neşelendirsin.Sana gülmek çok yakışıyor...Minnet duyduğun şeyleri aklına getir mutlaka bunlar seni kötü ruh durumundan çıkarır.Güzel düşünelim güzel şeyleri çekelim.
BEn sana şimdi güzel bişeyler ikram ederdim ama olmadı daha doğrusu konuyu dağıtmayalım

Senin içinde sırası geldiğinde 2 nokta yaparız canım,sen yeterki gül olurmu?

Alıntı:
disik82 Nickli Üyeden Alıntı
herkese selamlar...sadece dün siteye girmedim ve neler olmuş böyle iyiki varsınız, böyle iyi yürekli bir ailenin parçası olduğumu hissetmek beni nasıl mutlu etti.bu sabah yine çaresiz ve gözyaşları içinde uyandım, kendimi telkin etmeye çalıştıkça çarasizlik duygusu arttı içimde, sedona yöntemini okuyayım diye devam ettim ama nafile ama siteye bir girdim içime umut doldu.burada öyle bir enerji varki hepiniz o sevgi dolu yüreğinden akıp buraya gelen, sizleri çok seviyorum,hernee kadar görmesemdee duymasamda, sizi hissediyorum varlığınızı bunu anlatamam tarif eedemem ki,öyle büyük bir şey işte...hayal abla ve mümin çok iyi düşünmüşsünüz, bende sanemce,redflower ve pamuk içn 2 nokta yapacağım.çünkü şuna inanıyorum, insan kendi sorununa odaklı 2 nokta yaparken illaki serbest bırakamıyor,en azından ben bırakamıyorum,çünkü kafamı sürekli kurcalıyor ve istemesemde önüme çıkıyor ama diğerlerimize enerji gönderirken kendimizi daha özgür bırakabiliriz sanırım.umarım yablış birşey demiyorumdur,sadece düşüncemi paylaştım bu konuda umarım yanlış bişi demedim,yanlışsa düzeltin.birde çok dindar bir insan değilimdir ama dinimizde bile geçer bu müminin mümine duası kabul olur diye.birde iş arayan arkadaşlarımız için çevremizede haberler bırakabilirz tabi,böylelikle eylemede dökmüş oluruz, yada en azından isterlerse cv lerini bir yere koysunlar,biz onlardan önce bir şey duyduğumuzda hemen cv yi indirip yollayabiliriz.hepinize sevgiler diliyorum ve inşallah bemim içinde 2 nokta yaparsınız birgün sevgili ailem,size çok ihtiyacım var,sevgiler...
duru79 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla