Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-07-2008, 08:06 PM   #159 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

teşekkür ederim canımcım

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
İşte bu .
Canım harika bir haber bu.Çok sevindim mükemmel.
bakalım şartları konuşalım nedir ne değildir bir göreyim
Alıntı:
SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
haberler çok iyi. inşallah çarşamba çalışırsın...
Hayal ablamm senin önderliğin ve değerli arkadaşların desteği olmasaydı bu kadar çabuk olabilirmiydi bilmiyorum
Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı

inşallah hayırlı haberlerle dönersin..şimdi sıra pamukta..ama biz 2 noktaya devam ediyoruz..inşallah hepiniz güzel ve ideal işlere kavuşursunuz tez elden 96
suzzy'm canım inşallah güzel bir görüşme olur.. yarın belli olacak.. hayırlısı diyorum.. biz hayırlısını istedik inşallah Allah hayırlısını verir
Alıntı:
suzzy Nickli Üyeden Alıntı
<center></center>harika... hep birlikte istemenin büyüklüğü işte...hepimiz kocaman bir enerji topu oluşturduk...

müthiş...

sanemcem canım dilerim görüşmen hayırlı geçer...çok sevindim..güzel haberlerini bekliyoruz...

sevgiler...