14-07-2008, 08:06 PM
|
#159 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara teşekkür ederim canımcım Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
İşte bu .
Canım harika bir haber bu.Çok sevindim mükemmel. | bakalım şartları konuşalım nedir ne değildir bir göreyim Alıntı: SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
haberler çok iyi. inşallah çarşamba çalışırsın... | Hayal ablamm senin önderliğin ve değerli arkadaşların desteği olmasaydı bu kadar çabuk olabilirmiydi bilmiyorum Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
inşallah hayırlı haberlerle dönersin..şimdi sıra pamukta..ama biz 2 noktaya devam ediyoruz..inşallah hepiniz güzel ve ideal işlere kavuşursunuz tez elden 96 | suzzy'm canım inşallah güzel bir görüşme olur.. yarın belli olacak.. hayırlısı diyorum.. biz hayırlısını istedik inşallah Allah hayırlısını verir Alıntı: suzzy Nickli Üyeden Alıntı
<center> </center>harika... hep birlikte istemenin büyüklüğü işte...hepimiz kocaman bir enerji topu oluşturduk...
müthiş...
sanemcem canım dilerim görüşmen hayırlı geçer...çok sevindim..güzel haberlerini bekliyoruz...
sevgiler... | |
| |