Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 03:15 PM   #180 (permalink)
sanemce
Moderator

sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

canım benim içinden nasıl geliyorsa öyle hitap et
ne yazık ki ,her insan kılığında olan insan olamıyor.. ne mutlu bana ki paylaşabildiğim, güç aldığım sizler varsınız

Alıntı:
gia Nickli Üyeden Alıntı
sevgili sanemce (abla demeli miyim? o kadar genç görünüyorsunuz ki abla diyemedim )

bence işi kabul etmemeniz sizin için çok iyi olmuş, daha ilk görüşmede sizi bu kadar huzursuz eden insan, sonraları kimbilir neler yapardı.. içinizdeki sessiz sese kulak vererek en doğrusunu yapmışsınız bence.. super demek ki orada çalışmak sizi mutlu etmeyecekti. şimdi kendinize daha güzel fırsatlar için yol açmış oldunuz.
ayrıca o densiz adamın cv'nizle ilgili söylediklerinize de hiç canınızı sıkmayın.. cv doldurmakla olmuyor bu işler gerçekten. mevlana' nın bir sözü vardır çok severim; "nice insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok, nice elbiseler gördüm içinde insan yok.."
içinde insan'ı olmayan boş paketlerden olmadığınız için mutlu olun, sizi seviyoruz..
sevgiyle
ezgi
Pamuk'um bitanem.. tekrar teşekkür ederim dün yanımda olup verdiğin desteğin için.. aslolan dostluktur gerisi detay güzel günler çok yakın.. buna gerçekten inanıyorum.. çok daha güzel şeyler paylaşacağız
sanırım benim sorunum neler başardığımın farkında olmamak olacağım ama söz

Alıntı:
pamukk Nickli Üyeden Alıntı
Sanemcem sen benim canımsın
Seni çok seviyorum
Zeynepi çok seviyorum
Senin yanında kendim gibi olabiliyorum ,seninle dün görüşmeye gitmeden de ne kadar güzel şeyler paylaştık ,konuştuk
Burada herzaman bir arkadaşın var lütfen bunu bil canım ve sen gibi böyle bir başarı azmine sahip ,güçlü şu an çevremde hiç görmediğim bir insansın senin bu azmini kendime örnek almak istiyorum

Daha çoook güzel zamanlar paylaşıcaz,İstanbulu birlikte keşfedicez

Bak hepimize gözlük aldım bu sana ;

Bu zeynebe : (ona güneş gözlüğü )

ve kendime :

Opuyorummm