Güzel bir haberim var. İş yarindeki bölümler arası didişmeleri tahmin edersiniz. Herkes işi bir başkasının üzerine yıkmak için uğraşır durur. Az önce yine böyle bir durum oldu, hatta olay genel müdüre kadar çıktı. Ama ben çok sakin karşıladım hatta gülüp geçtim. Tabi olay uzadıkça uzadı. Minicik bi moral bozukluğu yaşadım ama şimdi iyiyim. Bu siteyle tanışmadan önce böyle bir durumda stresten her kasım kasılırdı. Karşımdakine kızıp durmaktan mantıklı düşünemezdim. ve tabiii konuşmam anında bozulurdu. Sonra eski haline getirebilmek için uğraş dur. Ama bu sefer çok farklıydı. Hiç gerilmedim, üzülmedim diyemem ama eskisine göre devede kulak denebilecek kadar sıkıntı yaşadım. Kendimdeki değişimi en iyi yaşadığım örnek bu oldu diyebilirim. Sakin olmayı öğrendim sonunda!!! Şu yaşıma kadar hep bunun için uğraştım sonunda oldu
şimdi işe dönmem lazım. Yarın öğleden sonraya yetiştirmem gereken bir iş var. Lütfen enerjilerinizi gönderin, çabuk ve doğru bir şekilde tamamlayabileyim. Yoksa bu gece de mesai var