Günaydın,ben bu gün yine sabahın huzuruna uyandım .Hiç lüzumsuz ses yok ve kuş sesleri alabildiğine huzur .Benim yüzümde kocaman bir tebesüm.Kendimi huzurlu hissedebilmek için erken kalkıyorum ve giriyorum siteye .Sizlerle sevinip sizlerle üzülüyorum.Ama içinizdeki azimle benimde umutlu olmama yardım ediyorsunuz .Küçücük çocuk gayretediyor ben mi ? edemiyeceğim diyorum ve başlıyorum yeniden.Bu gün kendime ıhlamurla ilgili EFT yapmayı düşünüyorum ve ondan sonra içeceğim bakalım sonuç ne olacak en etkili biçimde ıhlamurdan etkileniyorum.
Pazar günü bütün görmek istediğim herkes geliyor ne güzel herkesi görebilmek çok hoş olacak.Sanki yıllardır tanıypta ayrılmışız gibi hepinizi az çok tanıyorum ve sizleri görüncede hiç şaşırmayacağım gibi geliyor.Pazar günü çok güzel geçecek yine sabırsızlıkla bekliyorum.
Dün komşumun kızı alanyadan geldi .Geçen sene bu zamanlar gelmişti yine özlemişim ve gittim biraz.Beni secretla tanıştıran o olmuştu oda Nil günün kitaplarını okuyordu ve banada okumam için önermişti.Bizde gamze ile secreti okuduk ve uygulamaya başladık ve gerçekten çok faydasını gördük.Araştırmalarımız sonucunda bu siteyi gamzem keşfetti ve bizdeki gelişmeler süper oldu .Dün arkaaşımla konuşurken onun bu uygulamalara başladığı arkadaşı ile ayrıldıklarını ve artık tamaen bıraktığını gördüm ve kendide üzüldü .Bunu en çok şunun için anlatıyorum bizler hergün birbirimizi motive edecek bir şeyler buluyoruz ve deneyimlerimizi yazdıkça daha fazlasını yapmaya gayret ediyoruz ve böylece bırakmamış oluyoruz.Birbirimizi teşvik ediyoruz.İyki varsınız ve hepiniz çok değerlisiniz sizleri çok seviyorum.BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN HEİPMİZ BİRİMİZ İÇİN .Tabi anlayanlara....Yolumuz açık ve aydınlık olsun.