Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2008, 12:30 PM   #627 (permalink)
disik82
Üsteğmen

disik82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
disik82 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
disik82 Nickli Üyeden Alıntı
yüksek lisans öğrencisiyim ve tez aşamasındayım.düzenli olarak okulu ziyaret edip hocama tezimle ilgili rapor vermem gerekiyor ama ben 2 aydır hiç bişi yapmadım , ne yapacağımıda bilmiyordum.hoca sinirli bir şekilde beni okula çağırdı geçenlerde yaptıklarını da getir die ama elimde bişi yok ve hoca beni fırçalayacak korkusuyla uyandım bu sabah.hemen 2 nokta yaptım aylardır gözümdee büyüyen tez taslağını çıkardım,ne yapacağımı nasıl oluşturucağımı hazırladım ama hala hocanın fırça çekeceği aklıma geliyordu onada okula giderken iki nokta yaptım o sırada müzik dinliodum ve kendimi karaoke barda hayal ettim ki düşünmiim die şarkı sölemeyi çok severim.ve ne oldu dersiniz,hoca beni o kadar iyi karşıladı ki:) iyiki huzursuz etmemişim kendimi:) aynı zamanda tazlak konusundanda bahsettim hocayla beyin fırtınası yaptık...ve şunu anladım,bir isteğe kitlenip kaldın mı bi halt olmuyo çünkü illaki "ya olmazsa" aklından geçio insanın bastırdığı için deemekki isteğinizi düşünüp-zihni boşaltıp-enerjiyi hissediyoruz ve ona sana güle güle dioruz..ha size hayal kurmayın deemiorum öle bir işlem yaptıınızı unutun. iste ve bırak o olacak mı olmicak mı die düşünme istedim bıraktım ve hayat güzel,o anı yaşa düşünmeden...
sen olayı çözmüşsün
disik82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla