Ne desem nereden başlasam bilemiyorum. Özellikle şunu belirtmeliyim ki hepiniz için tek tek birşeyler yazmak isterim ancak masamız gereği birbirimizden uzak olduğumu arkadaşlarımın isimlerini bile karıştırabilir ya da atlayabilirim endişesindeyim. Bu yüzden lütfen bağışlayın. Ancak hepiniz için inanılmaz güzel düşüncelerim var bilesiniz
Sitenin gerçek emektarlarından üçünü de (Atakan, Hayal ve Şaman) birebir görmüş olmak sohbet etmiş olmak inanılmaz güzeldi. Hayal ablamın hayal gibi bir abla oluşunu, Şamanın donanımı özverisi ve enerjisi karşısında hayranlık duyuşum, Atakan beyin mütevazi sıcak ve dost yaklaşımını hafızamda özel bir yere yerleştirdim;)
Tabi ki beni rüyalarında görerek bana ulaşan, sitede sohbet etme imkanı bulduğum tek kişi olan, organizasyon şefimiz redflowers'ı görmek ayrıca muhteşemdi:) birde sitede zaman zaman yollarımızın kesiştiği Bymehmet... Mustang - Sycorox ikilisinin yaydığı enerji yemede yanında yat cinsindendi emin olun
Yer problemimizi içtenlikle halleden ve yapsam yapsam daha ne yapsam diye hayatını sürekli irdelemekle meşgul arkadaşım PeaceMaker'ın gözlerinde ki ışıltıyı hiç unutmayacağım:) Caribbean'ın içten söyleşisi kaldı aklımda en çok. Keops, Gökhan, PeaceMaker, Medusa, MaximumFelix, İcecream, Bilimik, Hülya ve Aslı ya da kucak dolusu sevgiler... Hepiniz ayrı renktiniz bu gün.
Ve tabiki Ardıç Kitabevi'ne ve özellikle içimizi ısıtan Ebru hanımada sonsuz sevgilerimöi iletmeden geçemeyeceğim:)
Ve diğer bütüüünnn arkadaşlarım... Hepinizi görmüş olmanın ve yüreklerimizin derinliklerindekini açığa çıkaran içten sohbet, paylaşım gülen yüzler ve samimi itiraflarla dolu geçen bir günü bitirmiş olmanın hüznü içinde ayrıldım sizlerden.
Bu toplantı ne herhangi bir forum sitesi toplantısı gibi gırgır şamata, ne herhangi bir çıkar grubunda olabilecek konuşmalar, ne zorunlu birlikteliklerin olduğu bir birleşmeydi... Bu toplantı hepsinin üstünde yürekleri birleştirmeye çalıştığımız; içten doğal verimli öğretici ama eğlenceli bir toplantıydı.
Tarifi imkansız...
Gelemeyen arkadaşlarımızı kıskandırmanın anlamı yok, eminim hepsi isterdi bu pozitif enerjinin her zerreyi kapladığı ortamı... Umarım daha sonra ki seferlere ;)
Öncelikle bu buluşmaların ve diğer herşeyin baş sebebi olan Atakan beye ve orgasnizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma, hayal ablama, şamanıma ve katılan bütün arkadaşlarıma teker teker kucak dolusu sevgiler selamlar...
Sizleri tanıma ayrıcalığı yaşattığınız için teşekkürler :) İyi ki varsınız ...