Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2008, 01:59 AM   #160 (permalink)
nurhanza
Yüzbaşı

nurhanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura aboutnurhanza has a spectacular aura about
Standart Ynt: nurhanza devam ediyor

uykularım kaçıyor, bu nasıl iştir, kapanmak üzere olan bir derneğe el atmam için beni aradılar ve ne zamandır gecemi gündüzüme kattım, hummalı bir çalışma ile nereye getirdim derneği, derneği kapatmak üzere olan kadın, başkanlıkta devam edeceğini dile getirdi, ve ben işe el attığımdan beri bu kadın burada yoktu bile, bir sürü üye yaptım, bana ve söylediklerime istinaden millet gelip üye oldu, çabamı takdir ettiler desteklediler, tam lokal için tuluyhan uğurlu ile görüşüp vagonuda ayarlamak üzereyken, şimdi derneği kapatmak üzere olan bu kadınıngörüş ayrılığımın olduğu bir parti için çalıştığına dair duyumlar aldım, dernek işine başlarken işin içine siyaset karışmıyacak, her partiden kadın gelip üye olabilir ama derneğimiz hiç bir partiye hizmet etmez diyerek yola çıkmıştım, kafam allak bullak oldu, ben kadının emeğine saygı gösterip başkanlığa devam etmesini bile önermiştim, ama bu şartlar altında eğer bir partiye hizmet edeceksek, ben bu yoldan çekilirim, ve üye yaptığım hiç kimse bu yola devam etmez, ve bu getirdiğim noktadan da görüş ayrılığımın olduğu kadınların yürüyeceğini düşünmekte beni rahatsız ediyor, ne yapacağımı şaşırdım, böyle olmamalıydı, başkanlığı halen devam eden kişi ile görüşüp netleşmeden yola devam edemeyiz bu noktada, umarım boşuna endişeleniyorumdur, ve kaldığım yerden tam gaz devam ederim,