Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-07-2008, 09:43 PM   #2 (permalink)
Trinity
Teğmen

Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Trinity is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Trinity nin Günlüğü

Merhaba günlüğüm :)
bir süredir bana sıkıntı veren bir durumum vardı ve bunun için doktora gitmeye korkuyordum..ama şimdi bu korkumu yenip doktordan randevu almayı düşünüyorum..bu korkuyla yaşayamayacağım artık...çünkü zamanında gitmemenin de insanın başına iş açtığını çok iyi biliyorum..yılanın başını küçükken ezmek en iyisi..
bu konuyu düşündüğüm için şu son günler endişeliyim açıkçası...umarım korktuğum sonuç çıkmaz..

Bugün evin içinde o kadar çok işim vardı ki hala da bitmedi..yorgunluktan ölmek üzereyim :) o yüzden bu gece çok fazla felsefe yapamıyacağım sanırım ..bugün güzel şeyler olmadımı hiç diye sorabilirsiniz...tabi ki oldu...günlük işlerimi kolaylaştıracak düşünceler geldi aklıma..
Babam radyoda çalan güncel parçalar ona hitap etmediği için sürekli şikayet ediyordu siniri bozuluyordu....ben de düşündüm taşındım çareyi evde duran portatif VCD player da buldum..babama onun sevdiği müzikleri internetten indiriyorum şu an..ve onları cd ye basıp portatif playera hoparlor takıp dinleteceğim..böylece hem babam hem de ben rahat edicez sanırım..hem de yeni bir alet için masrafa girmeden :) az daha yeni bir player alacaktık..oysaki mp3 player alsaydık pille çalıştığı için sürekli pil yiyecekti...bu portatif VCD ise elektrikle çalışıyor...evde duran vcd player neyimize yetmiyormuş ki sonuçta o da mp3 çalabiliyor.. insan bazen gözünün önündeki şeyin yapabileceklerini göremiyor...bundan dün de bahsetmiştim :)
zaten dışarıda değil de evde kullanacağı için cd ile kullanılmasında da bi sakınca yok...sonuçta cebine alıp dolaşmayacak onunla :)