Merhabalar
Aslında ne yazacağımı da bilmiyorum dusun
Bu siteyi bir hafta önce keşfettim.Gerçi biraz geç olmuş ama olsun :)
Geçen hafta perşembe günü sabahtan akşama kadar ego ve suçluluğu dinledim.O gün başımda büyük bir ağırlık vardı.Çok müzik dinlemektendir dedim kendi kendime.Ayrıca sarhoş gibiydim.Nasıl diyeyim sanki ayaklarım yere basmıyor gibiydi.Ve çok yorgunluk vardı.Akşam eve gittiğimde bir saat sonra falan geçti. O gün siteyi tam inceleyememiştim. Ertesi gün tekrar dinlemeye başladım ,siteyide incelemeye devam ettim. Cumartesi pazar dinleyemedim.Ama alışkanlık yapıyor mu bilmiyorum o günlerde de dinlemek istedim.
Şu an ne gibi değişimler oldu bende.Sanki daha enerjiğim.Tepkilerim daha yumuşak.Sanki eskisi gibi sinirlenmiyorum.Önceden çogunlukla kambur yürüyen ben şimdi hep dik yürüyorum.Bir güç beni kambur yürümemem için devamlı uyarıyor sanki.Ayrıca sabahları daha dinç uyanıyorum.Çekindiğim kişilerlede telefonda daha rahat konuşuyorum gibi.
Yoksa bunları hepsi psikolojik mi.Yazılanlardan mı etkilendim acaba.
Dün akşam evde de indirdim pc ye.9 yaşındaki kızımla birlikte dinlemeye başladık.Tabii kızım sadece şarkı olarak dinliyor.4 saat sonra falan anne yeter artıkk başım ağrıdı kapatalım şu müziği dedi.
Yaşadıklarım bunlar